foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lauris Dzelzītis atklāj, ar kuru no kolēģiem studiju laikā ļāvies jestrai uzdzīvei
Lauris Dzelzītis.
TV
2021. gada 3. marts, 11:44

Lauris Dzelzītis atklāj, ar kuru no kolēģiem studiju laikā ļāvies jestrai uzdzīvei

Jauns.lv

Kur sievietes, tur nemitīgi pārsteigumi un izaicinājumi! Par to otrdienas vakarā, viesojoties televīzijas sievietēm "STV Pirmā!" vakara sarunu šovā "Kad viņas satiekas", nācās pārliecināties aktierim Laurim Dzelzītim.

Šova vadītājas - Dagmāra Legante-Celmiņa, Sanda Dejus un Kristīne Virsnīte - līdzās sarunām par Laura dzīves uzskatiem un vērtībām bija gatavas nedaudz “padauzīties” un rubrikā “saki patiesību vai apēd riebeklību” aktierim “galdā cēla” ne tikai pikantus jautājumus, bet arī tādus “našķus”, kurus nobaudīt būtu drosme vien retajam. Rubrikas būtība – atbildi uz neērtiem jautājumiem, taču, ja patiesību teikt nav drosmes, liec uz “kārā zoba” kādu riebeklību.

Tā nu, “spēlējot” uz apetīti rosinošo gardumu “purva rāvu”, Kristīne Virsnīte vēlējās noskaidrot – kuri no Laura Dzelzīša kolēģiem aktieriem ļaujas bohēmas pilnam dzīves veidam.

“Goda vārds – tagad teātrī neviens tā nedara!” taisnojās Dzelzītis, piebilstot, ka studiju laikā gan mēdzis uzdzīvot kopā ar savu “cīņu biedru” Gintu Grāveli.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ir arī pierādījumi - lūk, Grāvelis un Dzelzītis pirmajās rindās trako 2007. gadā saloma "BBbinnija" ballītē.

Vai Lauris nosauca vēl kādu kolēģa vārdu? Uzzini video!