Slavenības
2021. gada 2. marts, 09:13

Demija Mūra publisko foto, kurā izskatās gadu desmitus jaunāka. Fani zvaigzni pat neatpazīst

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Demija Mūra "Instagram" kontā padalījusies ar jaunu fotogrāfiju un pārsteigusi fanus ar savām vizuālajām pārmaiņām. Par aktrises pielūdzēju dedzīgo diskusiju informē portāls "Daily Mail".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
15

Internetā publiskotajā fotogrāfijā 58 gadus vecā Holivudas zvaigzne iepozē, sēžot uz grīdas savā dzīvoklī, kur līdzās ir redzamas izmētātas mantas. Mūra ir ģērbusies tumši brūnā sportiskā džemperī ar baltu zīmējumu un zilos džinsos. Galvā viņa uzlikusi leoparda raksta bereti, bet uz acīm brilles lielos apaļos rāmjos. “Pavasara ģenerāltīrīšana vai iespēja uzspēlēt pārģērbšanos?” – pie fotogrāfijas, kas saņēmusi vairāk nekā 67 000 atzīmju “patīk”, pierakstījusi aktrise.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon
60

Vairāki Demijas Mūras sekotāji pirmajā brīdī fotogrāfijā nav atpazinuši aktrisi viņas pārlieku nevainojami gludās sejas ādas, uz kuras nav redzama neviena vienīga krunciņa, dēļ.

Demija Mūra jaunībā

gallery icon
10

“Pavisam cits cilvēks”, “Šī ir visvairāk fotošopētā fotogrāfija, kādu jebkad esmu redzējis!”, “Izmainījusies līdz nepazīšanai”, “Cik žēl, tagad viņa izskatās ļoti dīvaini. Viņai ir nepareiza mutes forma. Ar viņas naudu varēja algot pašu labāko plastikas ķirurgu”, “Ak, Dievs, tas vairs nav labi, viņa ir sabojājusi sev seju!” – komentējuši interneta lietotāji.

Demija Mūra Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā

Apmeklējot gadskārtējo pasākumu Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā, aktrise Demija Mūra bija tērpusies „Gucci” mini kleitā un „Gucci” kurpēs.

gallery icon
18

Šā gada 27. janvārī Demija Mūra debitēja modes skatē, izejot uz mēles melnā atlasa kostīmā: platās biksēs un blūzē ar dziļu dekoltē un atkailinātiem pleciem. Fanu uzmanību jau toreiz piesaistīja “jaunās” modeles seja: sociālās saziņas vietnē “Twitter” viņi izteica savus minējumus par iespējamu plastikas operāciju.  

Demija Mūra, Keita Mosa, Bella Hadida un citas zīmola “Fendi” modes skatē

gallery icon
29

“Vai tiešām Demija Mūra… Viņu nevar atpazīt”, “Diemžēl izskatās, ka arī viņa ir pārtaisījusi savu seju,” – minējumos dalījās fani.

Demija Mūra ballītē 2015. gada maijā

gallery icon
8