Slavenības
2021. gada 25. februāris, 14:55

Interneta aplikācija piedāvā versijas, kā tad izskatīsies Meganas un Harija otrais bērns

Jauns.lv

Megana Mārkla un princis Harijs šā gada Valentīndienā atklāja, ka ir otrā bērna gaidībās un Ārčijam būs brālītis vai māsiņa.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Nepacietīgākie karaļnama fani nevar vien sagaidīt, kā tad izskatīsies Saseksas hercogu puisītis vai meitenīte, un, pateicoties internetā piedāvātajām aplikācijām, steiguši izveidot datora reģenerētu mazuļa iespējamo portretu.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Mājaslapā “Make Me Babies” iespējams augšuplādēt divu potenciālo vecāku fotogrāfijas un skatīt, kāds nākotnē iespējams izskatīsies viņu bērns. Šajā vietnē apgalvots, ka viņu aprēķins esot “precīzs”. Noglabā šīs datora fotorobota bildes, lai vēlāk salīdzinātu, cik patiesi ir šīs vietnes solījumi!

Nekavējāmies ne mirkli un arī mēs augšuplādējām Meganas un Harija portretu fotogrāfijas, un jāsaka - rezultāts sanāca gana piemīlīgs.

foto: MakeMeBabies.com / Vida Press

Vispirms pamēģinājām izkalkulēt Saseksas hercogu meitas uzskatu. “Make Me Babies” ģenerēja meitenīti ar skaistiem tumšiem matiem un acīm, kā Meganai.

Savukārt Saseksas hercogu dēla izskats sanāca uz mata kā maza Harija kopija – ar rudiem matiem un šķelmīgu smaidu.

foto: MakeMeBabies.com / Vida Press

Tā vien šķiet, ka Meganas un Harija dēls Ārčijs, kuram maijā būs divu gadu jubileja, ir mantojis tēva rudos matus. Interesanti, vai otrs mazulis sekos lielā brāļa pēdās?

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Megana un Harijs par gaidāmo ģimenes pieaugumu paziņoja Valentīndienā. “Mēs varam apstiprināt, ka Ārčijs būs lielais brālis. Saseksas hercogs un hercogiene ir ļoti priecīgi, ka gaida otro bērnu,” bija teiks pāra oficiālajā paziņojumā.

Hercogiene Megana ar dēlu un auklīti Keiptaunas lidostā

gallery icon
5

Pagaidām nav zināms, kad un kur Megana laidīs pasaulē otro atvasi, kā arī nav zināms gaidāmā bērna dzimums. Fani izkalkulējuši, ka mazulis varētu nākt pasaulē maijā, un šis mēnesis pārim būtu trīskārši svētki. 6. maijā būs Ārčija otrā dzimšanas diena, 19. maijā Harija un Meganas kāzu gadadiena, un tad vēl arī trešie svētki – otrā bērniņa dzimšana.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Pēc pērn piedzīvotā spontānā aborta hercogu pāris ziņu par gaidāmo otro mazuli vēlējās saglabāt noslēpumā pēc iespējas ilgāku laiku, lai būtu droši, ka bērniņam nekas nedraud. Pateicoties koronavīrusa pandēmijas ieviesto ierobežojumu un distancēšanās dēl, Meganai izdevās tik ilgi slēpt no sabiedrības faktu par otro grūtniecību.

Par gaidāmo mazuli pāris paziņoja ar melnbaltas fotogrāfijas palīdzību, kurā topošie vecāki redzami atpūšamies piemājas dārza zālājā un Meganas augošais vēderiņš jau ir izteikti redzams.

Meganas un Harija otrais bērns būs astotais rindā uz Lielbritānijas troni aiz prinča Čārlza, prinča Viljama, prinča Džordža, princeses Šarlotes, prinča Luisa, prinča Harija un Ārčija Harisona Mauntbatena-Vindzora.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71