foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: 30 minūšu diskotēka par 66 eiro? Jā, jo ir taču pandēmija
Neapšaubāmi, Covid-19 pandēmija atstājusi savu nospiedumu izklaides nozarē un šogad izpalicis ierastais Reinzemes karnevāls. Tomēr viss vēl nav zaudēts – vācietis Ralfs Nūns brauc pie iedzīvotājiem ar diskotēku uz riteņiem.
Mūzika
2021. gada 18. februāris, 08:21

VIDEO: 30 minūšu diskotēka par 66 eiro? Jā, jo ir taču pandēmija

Jauns.lv

Neapšaubāmi, Covid-19 pandēmija atstājusi savu nospiedumu izklaides nozarē, un šogad izpalicis ierastais Reinzemes karnevāls. Tomēr viss vēl nav zaudēts – vācietis Ralfs Nūns brauc pie iedzīvotājiem ar diskotēku uz riteņiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Neparasti laiki liek meklēt neparastus risinājumus," saka diskžokejs ar 30 gadu pieredzi. Viņš atskārtis, ka viņa mājas pagalmā jau gadu stāv nelietots mikroautobuss un pārvērtis to par diskotēku uz riteņiem. Tādā veidā iedzīvotājiem piedāvājot izklaides iespēju ar piegādi pie pašām mājas durvīm.

"Tas ir tieši tas, kas bija nepieciešams," saka vietējie iedzīvotāji, kurus diskžokejs Nūns apciemojis. Šāds prieks gan nav visai lēts - 66 eiro par 30 minūšu ballīti, tomēr dīdžeja pasākumu grafiks jau esot pilns turpmākajām pāris nedēļām.

"Ir neliels lampu drudzis, jo ballīti nodrošinu es viens pats, tomēr tas nav sarežģīts pienākums, jo cilvēki ir burtiski izslāpuši pēc kaut kādas izklaides," atzīst Nūns.

Viņš arī norāda, ka šāda veida izklaide notiek, ievērojot visus piesardzības pasākumus, lai izvairītos no saslimšanas ar Covid-19.

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram