foto: Publicitātes
Katrīne Sauliete atklāj, cik nopelna ar influencēšanu
Katrīne Sauliete.
Slavenības
2021. gada 12. februāris, 05:30

Katrīne Sauliete atklāj, cik nopelna ar influencēšanu

Jauns.lv

Kanāla "360TV" realitātes seriālā "Ģimene burkā" Katrīne Sauliete pastāstījusi par savu nodarbošanos un atklājusi, cik tad īsti nopelna ar influencēšanu.

Seriālā “Ģimene burkā” Katrīne Sauliete ne tikai ļauj ielūkoties savā ģimenes dzīvē, reizē cenšoties arī stiprināt savstarpējās attiecības ar meitām un mīļoto vīrieti, bet arī faniem atklāj līdz šim nezināmas detaļas par viņas ikdienu un nodarbošanos.

foto: Publicitātes
Katrīne Sauliete.

Jaunākajā sērijā populārā uzņēmēja un influencere neslēpa, ka viņa veiksmīgi uztur savu “Instagram” kontu, kurš spējis pulcēt vairāk nekā 45 tūkstošus sekotāju, un ne viens vien uzņēmums vēlas ar viņu sadarboties. Turklāt Katrīnei ir arī savi principi, kas ar partneriem tiekot izrunāti pirms sadarbības uzsākšanas.

Runājot par izcenojumiem, viņa neslēpj - šeit liela nozīme ir sekotāju lokam. “Tu vari prasīt 10 procentus no savu sekotāju skaita. Es pārsvarā prasu 350 eiro par postu," saka Katrīne, piebilstot, ka sev tīkamu produktu reklamēšanas cenas atšķiroties no tādu preču izrādīšanas, kas pašai uzņēmējai īsti neiet pie sirds.

Katrīnes Saulietes atpūta Bali

Katrīnes Saulietes atpūta Bali.

gallery icon

Savukārt žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā lasiet par Katrīnes jaunā mīļotā - pilota Pētera - pagātnes noslēpumiem...