Slavenības
2021. gada 5. februāris, 06:14

Andželinas Džolijas vecākais dēls seko mātes pēdās - viņa ķermeni jau rotā iespaidīgs tetovējums

Jauns.lv

Holivudas aktrises Andželinas Džolijas (45) vecākais dēls Medokss (19) sekojis savas mātes piemēram. Jaunietis jau tik agrā vecumā sācis izdaiļot ķermeni ar tetovējumiem. Uz viņa sāna tapis iespaidīgs tintes zīmējums.

foto: Masatoshi Okauchi/Shutterstock/ Vida Press
Andželina Džolija ar dēlu Medoksu un meitu Zaharu 2019. gada oktobrī.

Andželinas Džolijas un Breda Pita vecākais adoptētais dēls aizraujas ar austrumu zemju kultūru. Šo degsmi viņš pārmantojis no savas mammas.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Aktrisi visu mūžu ir saistījusi Āzija, un pat savu pirmo bērnu viņa adoptējusi no austrumu zemes Kambodžas. Džolijas miesu rotā arī tetovējumi, kas veltīti šai zemei, kā arī viņas vecākajam dēlam. Medoksu iedvesmojuši zīmējumi, kas grezno mammas augumu, un arī viņš uz savas miesas jau veicis iespaidīgu tetovējumu.

foto: Vida Press
Andželina Džolija ar dēlu Medoksu 2005. gadā.

Medokss parādījis lielu čūskas tetovējumu uz sava sāna, kad kopā ar mammu piedalījies fotosesijā. Dēls paprasījis Andželinai uztaisīt viņam frizūru. Viņš pie tualetes galdiņa vannasistabā sēdēja bez krekla, kamēr mamma saņēma viņa matus augstā zirgastē. Uz jaunieša labā sāna bija labi redzams milzīgs tetovējums ar kobru, kā arī mazāks tintes zīmējums uz kreisā apakšdelma.

Holivudas daudzbērnu mammas fani vētraini reaģējuši uz fotogrāfiju, kurā aplūkojams 19 gadus vecais jaunietis un viņa tetovējumi. “Oho! Negaidīts pavērsiens. Zēns ir tā izaudzis!”, “Simpātisks jaunietis”, “Acīmredzama Andželinas ietekme. Superīgs puisis viņai aug!”, “Tetovējumi viņam piestāv. Visticamāk viņš tos veicis mammas iespaidā”, “Tik aizkustinoši, kad mamma ķemmē pieauguša dēla matus, kuram turklāt ir tik pārdrošs tetovējums!” – rakstīja Džolijas fani.

Andželina Džolija Kambodžā tikusi pie trim jauniem tetovējumiem

Kambodžā strādājot pie filmas „First They Killed My Father”, aktrise un režisore Andželina Džolija tikusi pie 3 jauniem tetovējumiem uz ...

gallery icon

Pašai Džolijai ir vairāk nekā 20 tetovējumu. Uz aktrises ķermeņa ir budistu mantras, bengāliešu tīģera zīmējums, bērnu dzimšanas datu ģeogrāfiskās koordinātas un vēl daudzi citi. Lielāko daļu Džolijas tetovējumu sabiedrībai ļauts aplūkot reizēs, kad viņa saviesīgiem pasākumiem izvēlas tērpus, kas atsedz kailu muguru.

Andželinas Džolijas augumu sedz 17 tetovējumi

39 gadus vecās Holivudas zvaigznes Andželinas Džolijas miesu rotā aptuveni 17 dažādi tetovējumi. Jaunāko no tiem – uzrakstu uz rokas ...

gallery icon

Džolija esot laimīga, ka viņas meitas un dēli pārstāv dažādas kultūras. Tas palīdz atvasēm labāk iepazīt pasauli un mācīties vienam no otra. Aktrise atzīmējusi, ka viņai pašai mammai bijusi labākā draudzene, tāpēc viņa tagad cenšas izveidot tikpat tuvas un sirsnīgas attiecības ar saviem pašas bērniem.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon

“Es dievināju to laiku, kad viņi bija mazi. Taču man arī ļoti patīk kopā ar viņiem caurām naktīm pļāpāt par visu ko. Man patīk ar viņiem pavadīt laiku, bet viņi par mani pasmejas. Bet tā tam arī ir jābūt... Kopumā viņi mani ir iepazinuši no dažādām pusēm. Tagad jau visi mani bērni sasnieguši vecumu, kad saprot, ka manī nav nekā īpašāka, es tikai esmu vecāka un vēlu viņiem vislabāko,” ar modes žurnāla “Vogue” britu izdevuma galveno redaktoru Edvardu Enninfulu savās domās padalījusies Andželina Džolija.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon