Meitene sadur draugu, jo tas pietiekami ātri "nenolaikoja" viņas selfiju
Jauniete esot pavadījusi vairāk kā 3 stundas, cenšoties izveidot perfektu selfiju. Kad tas beidzot izdevies, „laiki” biruši no daudziem, tikai ne no viņas mīļotā vīrieša.
Trakā pasaule
2015. gada 31. augusts, 21:03

Meitene sadur draugu, jo tas pietiekami ātri "nenolaikoja" viņas selfiju

Jauns.lv

Viņa spēja gaidīt tieši 11 minūtes kopš brīža, kad ievietoja savu pašportretu sociālajā tīklā „Instagram”. Gaišmatainā amerikāniete ļoti gaidīja atzinīgos komentārus vai vismaz virtuālo izrādīšanu, ka attēls ir tīkams, taču nesagaidīja to tieši no sava iecerētā. Pēc 11 minūtēm viņas pacietība izsīka, un puisis piedzīvoja bruņotu uzbrukumu.

Kā vēsta izklaides vietne „Hot Penguin”, 22 gadus veco sievieti šobrīd arestējuši Ohaio (ASV) policijas darbinieki. Viņa tiek turēta aizdomās par slepkavības mēģinājumu, sadurot sejā kādu jaunieti. Cietušais atrodoties slimnīcā.

Kā stāsta apsūdzētā, viņa savu vainu īsti neizprot, jo „ir taču 2015.gads. Ja tu esi attiecībās, otrajai pusītei jāspēj maksimāli ātri tavs attēls „nolaikot”. Ir jāpatīk fotogrāfijai un tas jāpasaka ar „Like”! Ja nu kāds šeit ir cietušais, tad tā esmu es,” meitenes sacīto atstāsta aizstāvis. Viņa ar presi komunicējot ar sava advokāta palīdzību.

Izklāstot notikumu gaitu, advokāts pastāstīja, ka šī jaunā sieviete uzbrukusi pašaizsardzības nolūkos „aizstāvot savas jūtas, kurām uzbrukts”. Jauniete esot pavadījusi vairāk kā 3 stundas, cenšoties izveidot perfektu selfiju. Kad tas beidzot izdevies, „laiki” biruši no daudziem, tikai ne no viņas mīļotā vīrieša. Puisis bijis redzēs tiešsaistē citā sociālajā tīklā – Feisbukā -, taču „Instagramā” nav novērtējis meitenes skaisto bildi. Tā rezultātā jauniete nodomājusi, ka ir neglīta, un ciešanu vienpadsmitajā minūtē uzbrukusi draugam.

Kasjauns.lv