Slavenības
2021. gada 29. janvāris, 06:07

Kristena Stjuarte kļuvusi par precīzu princeses Diānas kopiju

Jauns.lv

2020. gada jūnijā aktrisi Kristenu Stjuarti, kuru vislabāk pazīstam pēc vampīru sāgas “Krēsla” (“Twilight”), apstipināja princeses Diānas lomai režisora Pablo Laraina veidotajā ekranizējumā “Spensere” (“Spencer”).

Režisors paskaidrojis, ka viņa izvēle apstājusies pie sāgas “Krēsla” aktrises, jo viņa esot ideāli atbilstošs tipāžs šai lomai un prot kadrā parādīt visu emociju spektru. “Kristena spēj būt ļoti dažāda. Viņa var būt ļoti noslēpumaina un ļoti trausla, bet beigu beigās arī ļoti stipra, un tieši tas mums ir vajadzīgs,” paskaidrojis Pablo Larains. Pērn daudzi vēl šaubījās, vai pazīstamā dumpiniece, turklāt vēl amerikāniete, spēs nospēlēt izsmalcināto lēdiju Dī.

Tagad, kad internetā parādījušās pirmās fotogrāfijas no filmēšanas laukuma, no agrāk izteiktajām šaubām vairs nav ne miņas. Pārsteidzošā kārtā Kristena Stjuarte patiešām ir ļoti līdzīga princesei Diānai.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

“Esmu patīkami pārsteigta”, “Neticami! Pirmajā brīdī padomāju, ka tā patiešām ir lēdija Dī”, “Daudzsološi”, “Nekad nedomāju, ka viņas ir tik līdzīgas”, “Līdzība ir pārsteidzoša” – sajūsminājās interneta lietotāji.

Princese Diāna un princis Čārlzs sadrūmuši

Princese Diāna un princis Čārlzs.

gallery icon
15

Pablo Laraina filma atspoguļos notikumus deviņdesmito gadu sākumā, kad princese Diāna pieņēma lēmumu šķirt laulību ar Čārlzu. “Mani vienmēr ir interesējusi un apbūrusi karaliskā ģimene, viņu kultūra. Mēs nolēmām izstāstīt stāstu par personību, par to, kā sieviete nolemj nekļūt par karalieni.”

Princese Diāna un karaliene Elizabete II

Princese Diāna un karaliene Elizabete II.

gallery icon
19

“Diāna ir sieviete, kura filmas gaitā saprot, ka atkal vēlas būt tāda, kāda pirms iepazīšanās ar Čārlzu. Filma stāstīs par princeses sevis meklējumiem. Par to, ka viņai, iespējams, pats svarīgākais bija palikt pašai. Tāpēc filmai dots nosaukums “Spensere” – tas ir Diānas uzvārds pirms laulībām ar Čārlzu,” – precizējis režisors.

Kristena Stjuarte Kannu kinofestivāla atklāšanā

Kannu Kinofestivāla atklāšanas ceremonijai aktrise Kristena Stjuarte izvēlējusies tērpu no „Chanel” 2017. gada kūrorta tērpu kolekcijas.

gallery icon
16