Trakā pasaule
2021. gada 27. janvāris, 10:44

Pazīstams krievu aktieris 90 gadu vecumā kļūst par tēvu sestajam bērnam

Jauns.lv / LETA

90 gadu vecumā par sešu bērnu tēvu kļuvis krievu aktieris Ivans Krasko.

1930. gadā dzimušā Ivana Krasko mīlas dzīvē piedzīvojumu nav trūcis. Un tie turpinās vēl šobaltdien.

Nu Ivans atklājis, ka decembrī kļuvis par sestā bērna - meitas Darjas - tēvu. Un viņa atvases māte par aktieri ir akurāt 60 gadu jaunāka. Kā noskaidrojuši krievu mediji, Darjas mamma ir Jūlija Kičemasova - viņa bija Krasko mīļākā, kad aktieris vēl bija precējies ar Natāliju Ševeļu (savu ceturto sievu, kas par vīru arī bija 60 gadu jaunāka). Kad 2018. gadā bruka Ivana un Natālijas laulība, Jūlija medijiem nebeidza vien klāstīt, cik ļoti ir pieredzējušajā aktierī iemīlējusies un vēlas bērnu no viņa. Nu tas ir noticis.

Dabiskā ceļā tikt pie atvases gan pārim neizdevās, un Jūlijai nācies tapt grūtai, palīgā ņemot Krasko jau kādu laiku iepriekš iesaldēto ģenētisko materiālu.

Tikmēr Krasko trešā sieva Natālija Vjaļa apšauba, ka Jūlijas bērna tēvs ir viņas bijušais vīrs. Natālija nez kāpēc apņēmīgi apgalvo, ka Jūlija palikusi stāvoklī no cita un tagad izmanto situāciju, lai varētu Ivanu vest pie altāra.

Ivans Krasko, kura debija kino bija 1961. gadā filmā "Baltijas debesis", karjerā ir lomas vairāk nekā 80 filmās un vismaz 40 seriālos.

Tēmas