TV
2021. gada 26. janvāris, 11:05

"Nekad man vairs nerādiet tortes..." - Raimonds Pauls pajoko par savu jubileju

Jauns.lv

"Ziniet, ko nekad man vairs nerādiet? Tortes!" par savu jubileju un saņemtajām dāvanām kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi", kas pie skatītājiem nonāks trešdienas vakarā, pajokos komponists Raimonds Pauls.

Raidījums "Pasaki to skaļi" jaunajā sezonā sarūpējis virkni pārsteigumu – ne tikai iespēju aci pret aci satikt izcilo Maestro, kuram iedvesmojošus “paldies” vārdus ar raidījuma starpniecību veltīs dziedātāja Dināra Rudāne, bet arī jaunu vadītāju. Līdzās Laurim Reinikam turpmāk pateicības vārdus uzklausīs šarmantā Elīna Fīrmane (bijusī Doļģe), kura pēc ilgāka pārtraukuma atgriežas TV ekrānos.

Sezonas pirmā raidījuma viesis Raimonds Pauls, kas 12. janvārī tapa 85 gadus vecs, atskatīsies uz bērnības un jaunības gadiem, kā arī pašu “tumšāko” dzīves periodu un sev tik raksturīgajā humorā pajokos par jubileju, kad teju katrs steidza viņu sveikt un sociālajos tīklos publiskot fotogrāfiju ar viņu.

Maestro Raimonda Paula dzīves ainiņas

Maestro Raimonda Paula Dzīves ainiņas.

gallery icon
128

Arī Paula sacītais par neparastākajām dzimšanas dienas dāvanām liks pasmaidīt “Pasaki to skaļi” skatītājiem – viņš esot saņēmis ne tikai desmitiem tortes, bet arī vairākas diezgan “īpatnējas telegrammas un dokumentus, par kuru sūtītāju uzvārdiem labāk nemaz skaļi nerunāt".

Tāpat, turpinot jokot, viņš pastāstīs par kādu īpaši lielu notikumu, kas gaidāms viņa dzīvē. “Ir tāda pilsēta – Grobiņa. Tur ir vispār tikai viena iela. Par to vienu ielu pēkšņi pilsētas mērs, mans paziņa un jautrs cilvēks saka – kā tu reaģētu, ja mēs to ielu tavā vārdā nosauktu? Es saku – pagaidi, vecais, tu tik tagad kaut ko nelaid dēlī. Uzvārdu – jā, izmanto. Jo Paulu ir daudz. Bet bez Raimonda. Un man ir vēl viens noteikums – es esmu ar mieru tikai tad, ja uz tās ielas būs kazino un prieka māja," nosmej Pauls.

Tāpat Raimonds Pauls neslēps – viņam nepatīk, ja tiek saukts par “leģendu". “Nemētājaties tikai ar šitiem vārdiem. Mums tagad tik bieži lieto vārdu “leģendārs”. Priekš manīm mūzikas leģenda ir Mocarts, man ir Bēthovens leģenda, man ir Rahmaņinovs leģenda, Čaikovskis leģenda un ar viņiem salīdzināties ir ļoti grūti. Un varbūt vispār to vārdu nav jālieto?” ierosinās Maestro.

Raidījums “Pasaki to skaļi” ar īpašiem viesiem – Raimondu Paulu un Dināru Rudāni -  būs skatāms trešdien, 27. janvārī plkst. 21:00 kanālā "360TV".