Slavenības
2021. gada 13. janvāris, 06:16

Hercogiene Megana atteikusies no iespējas kļūt par Lielbritānijas pilsoni

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana (39) tuvākajā laikā nevarēs saņemt britu pasi. Prinča Harija (36) dzīvesbiedre zaudējusi iespēju saņemt vēl vienu pilsonību.

Bijusī amerikāņu aktrise ar princeses Diānas jaunāko dēlu princi Hariju apprecējās 2018. gada maijā.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Svinības notika Vindzoras pilī. Saseksas hercogiene rēķinājās ar Lielbritānijas pilsonību, taču šī mērķa īstenošanai viņai valstī vajadzēja nodzīvot trīs gadus. Tikai pēc šāda laika perioda Megana varēja cerēt uz pilsonību, iesniedzot visus nepieciešamos dokumentus Lielbritānijas pilsonības pieprasīšanai.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Turklāt Kensingtonas pils apstiprināja, ka hercogiene patiešām gatavojas iesniegt nepieciešamo dokumentu paketi. Hercogienei kā prinča sievai nebija paredzētas nekādas priekšrocības vai atlaides. Pilsonības iegūšanas procedūrai vajadzēja notikt tādos pat apstākļos, kā jebkuram citam, - vēstīja izdevums “Daily Mail”.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Taču Megana un Harijs aizvadītā gada sākumā nāca klajā ar sensacionālo paziņojumu, ka vēlas atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas un sākt jaunu dzīvi, vienlaikus nodrošinot paši sev finansiālu neatkarību no karaļnama.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Megana uz dzīvi Londonā pārcēlās 2017. gada 21. novembrī. Attiecīgi pieteikties Lielbritānijas pilsonības iegūšanai viņa varēja 2020. gada 21. novembrī. Prasīto trīs gadu laikā britu pilsonības tīkotājam ir pieļauts atrasties ārpus Lielbritānijas ne vairāk kā 270 dienu. Megana šo prasību neizpildīja.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Saseksas hercogiene Apvienotās Karalistes teritoriju pameta aizvadītā gada pavasarī, paspējot pārcelties no Kanādas uz ASV vēl pirms robežu slēgšanas izsludinātās koronavīrusa karantīnas dēļ. Tagad Lielbritānijā atkal ir izsludināta karantīna un laulātais pāris nevar atgriezties prinča Harija dzimtenē. Ir pavisam skaidrs, ka tuvākajā laikā Meganai nebūs lemts iegūt sava vīra dzimtās zemes pilsonību.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6