TV
2020. gada 29. decembris, 12:12

VIDEO: tādu ballīti pēc atgriešanās Dobelē sarīkoja "Lauku sētas" uzvarētājs Jurčiks

Jauns.lv

Nesen tika pavēstīts, ka par TV šova "Lauku sēta" uzvarētāju kļuvis kolorītais Jurčiks no Dobeles. Nu zināms, kādu ballīti pēc atgriešanās viņš sarīkojis saviem draugiem.

Lai gan "Lauku sētas" uzvarētājs paziņots tika šomēnes, skaidrs, ka raidījums tika filmēts krietnu laiku iepriekš, tāpēc arī ballīti rīkot drīkstēja, nepārkāpjot nekādu ierobežošanās noteikumus. Un Jurčiks, īstajā vārdā Juris Jakubanecs, savus atbalstītājus bija aicinājis uz vakarēšanu un kavēšanos atmiņās par šova spilgtākajiem brīžiem.

TV šova "Lauku sēta" 2020. gada sezonas fināls

TV šova "Lauku sēta" 2020. gada sezonas fināls.

gallery icon

Kā jau ziņots, šī sezona “Lauku sētā” saimniecībā “Joki” jūras krastā ir bijusi spraiga un notikumiem bagāta - dalībnieki neiztika bez kašķiem un jaunām draudzībām, koalīcijām, shēmām un intrigām, kā arī savstarpējām nesaskaņām, taču neskatoties uz to, visi dalībnieki strādāja čakli.

Šova “Lauku sēta” saimnieki - Ieviņa un Ainars - ar lielu gandarījumu un prieku ir novērtējuši dalībnieku paveikto, tiem ir izdevies piepildīt vairākus saimnieku sen lolotus sapņus. Ir nokrāsots gan lielais šķūnis, gan atjaunots baseins, uzbūvēts rotaļu laukums, tiltiņš, bāka un pat izveidotas šūpoles jūrā.

Spraigā un sīvā konkurencē tika noskaidrots uzvarētājs, par to kļuva Jurčiks no Dobeles, kurš ieguva galveno balvu –  “Stiga” raideri 7000 eiro vērtībā. Otro vietu šovā ieguva Viljams, bet trešajā vietā ierindojās Sintija.