Slavenības
2020. gada 10. decembris, 05:44

Madonna 62 gadu vecumā uztaisījusi pirmo tetovējumu

Jauns.lv

Kamēr vieni, tuvojoties septītajam gadu desmitam, cenšas dzēst jaunības kļūdas no ķermeņa, citi – gluži pretēji – dodas, lai tās sastrādātu. Popzvaigzne Madonna 62 gadu vecumā pievienojusies tām slavenībām, kas ir tetovējumu mīļotāji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Madonnai 60!

gallery icon
116

Kamēr daudzas citas slavenības rotāja savu ķermeni ar paliekošiem tetovējumiem, Madonna to darīt neuzdrošinājās. Bet tagad, kad jau pārkāpusi 62 gadu slieksni, dziedātāja sapratusi – ir īstais laiks! Protams, fotogrāfijas, kā uz viņas ķermeņa top pats pirmais tetovējums, dziedātāja parādījusi arī saviem “Instagram” konta sekotājiem.

“Ar tinti iezīmēts pašu pirmo reizi…” – pie fotogrāfiju sērijas norādījusi Madonna. Kā pirmo fani ievērtējuši dziedātājas kreatīvo manikīru un tikai pēc tam izpētījuši sešus burtus, kas tagad uz mūžu mūžiem būs rakstīti uz popzvaigznes plaukstas locītavas.

foto: Instagram

Tie, kas seko dziedātājas dzīvei, uzreiz atšifrēs šo “slepeno kodu”. Tie ir Madonnas visu sešu bērnu vārdu pirmie burti: Lurdesas, Roko, Deivida, Mērsijas, Stellas un Esteres.

foto: Instagram

Interesanti, ka Madonna nebūt nav vienīgā slavenība, kas izšķīrusies par labu tetovējumam jau ļoti nobriedušā vecumā. Aktieris Roberts Daunijs juniors pirmo tetovējumu ieguva 52 gadu vecumā, aktieris Aians Makelans bija vēl pāris gadu vecāks par Madonnu, kad viņam sagribējās tintes zīmējumu uz savas miesas. Viņam tolaik bija 64 gadi. Savukārt aktrise Džūdija Denča pašu pirmo tetovējumu sev uzdāvinājusi 81. dzimšanas dienā.

foto: Instagram

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu Parīzē 2020. gada 9. martā

gallery icon
6