foto: no "Instagram"
Mūzikas producents Kaspars Ansons atklāj, kāpēc dēliem devis neparastos vārdus Kastanis un Jumis
Kaspars, Kastanis un Jumis Ansoni.
TV
2020. gada 3. decembris, 08:55

Mūzikas producents Kaspars Ansons atklāj, kāpēc dēliem devis neparastos vārdus Kastanis un Jumis

Jauns.lv

Mūzikas producenta Kaspara Ansona ģimenē aug divi dēli ar neparastiem un latviskiem vārdiem – Kastanis un Jumis. Trešdienas vakarā viesojoties kanāla "360TV" šovā “Pasaki to skaļi”, kur talantīgajam mūziķim sirsnīgus paldies vārdus veltīja dziedātāja Aija Andrejeva, viņš plašāk pastāstīja, kāpēc savām atvasēm devis tik neierastus vārdus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Man patīk izdomāt lietas un nepatīk paņemt no saraksta. Ja man kaut kas ir jāizdomā no jauna un turklāt, lai būtu latviski, tad man šis vārds (Kastanis) likās ļoti piemērots. Pirmo reizi, kad es vārdu prezentēju vispirms jau sievai, tā atsaucība varbūt nebija vētraina, un arī radiniekiem vajadzēja aprast," raidījuma studijā pastāstīja pazīstamais mūzikas producents Kaspars Ansons, piebilstot, ka šobrīd ģimene nemaz nespējot iedomāties, ka dēlam būtu kāds cits vārds.

Vaicāts, vai iebilstu, ja, sasniedzot pilngadību, dēli vēlēsies vecāku doto vārdu mainīt, Kaspars atbildēja - to noteikti ļaus, taču viņam ir sajūta, ka atvases būs mierā ar savu unikālo vārdu.