Tas maina visu: mājsaimniece atklāj, kā acumirklī notīrīt aizsalušu auto vējstiklu
Trakā pasaule
2020. gada 27. novembris, 15:03

Tas maina visu: mājsaimniece atklāj, kā acumirklī notīrīt aizsalušu auto vējstiklu

Jauns.lv

Britu mājsaimniece Andžela Hiklinga piedzīvojusi vienkāršu, bet revolucionāru atklājumu - tagad viņa zina, kā viegli notīrīt aizsalušus un apsarmojušus automašīnu vējstiklus. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hiklinga savu atklājumu fiksējusi videoierakstā, kuru pamanījuši arī britu tabloīdi. Demonstrējot savu logu tīrīšanas metodi, ierakstā dzirdams sievietei sakām: "Esmu ģēnijs!".

Izrādās, ka aizsalušos logus pavisam viegli ir notīrīt ar saimniecības preču veikalos nopērkamiem traipu tīrīšanas līdzekļiem, kā iepakojuma galā ir švammīte vai skrāpis. Šajā gadījumā Hiklinga izlēma izmantot līdzekli, kas viņai izmaksāja nepilnus trīs eiro. Viņa pudelē iepildīja siltu ūdeni un metās pie darba, kas itin viegli gāja no rokas.

"Es esmu ģēnijs, tieciet pie vienas no šīm pudelēm, piepildiet to ar siltu ūdeni un lieta darīta. Vairs nekādu tīrīšanu ar nosalušām rokām," savu atradumu reklamē Hiklinga. Viņa gan paskaidro, ka ūdenim jābūt siltam, nevis verdošam. 

Viņas ieraksts izpelnījās arī plašu popularitāti sociālajos tīklos, kur cilvēki priecājas par šādu jauku pierādījumu frāzei, ka "viss ģeniālais ir vienkāršs".

"Tas maina visu," komentējis kāds skatītājs, bet cits ieteicis Hiklingai savu izgudrojumu patentēt. 

Tiesa gan, cilvēki, kuri ar fiziku nav uz jūs, raizējas, ka šāda temperatūras maiņa var novest automašīnas stikla ieplaisāšanas.