foto: publicitātes (Valdis Kauliņš)
"Nemēģini nopelnīt visu pasaules naudu," - Ēriks Stendzenieks par to, kāpēc izjuka viņa ģimene
Ēriks Stendzenieks raidījumā "Rezervēts".
2020. gada 26. novembris, 15:44

"Nemēģini nopelnīt visu pasaules naudu," - Ēriks Stendzenieks par to, kāpēc izjuka viņa ģimene

Jauns.lv

Trešdienas vakarā kanāla "360TV" raidījumā "Rezervēts" žurnālists Armands Tripāns uz sarunu bija aicinājis reklāmas jomas ekspertu Ēriku Stendzenieku.

foto: publicitātes (Valdis Kauliņš)
Ēriks Stendzenieks raidījumā "Rezervēts".

"Treknajos" gados Ēriks bija klāt viņiem visiem – Šķēlem, Kalvītim, Šleseram. Viņam vienmēr bijusi cena, taču nenoliedzami -  arī vērtības. Viņš māk skaisti ietērpt vārdus, lai visiem patiktu un arī nepatiktu.

Stendzenieks izveidoja varenāko reklāmas aģentūru Latvijā un pēc divām desmitgadēm – nospļāvās un pārdeva. Turklāt palika pie sasistas siles arī laulības dzīvē.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Gita un Ēriks 2015. gadā.

Tieši par to, kā savienot veiksmīgu karjeru ar ģimeni un kādas ir Ērika dzīves laikā gūtās atziņas, Armands vēlējās dzirdēt ko vairāk. “Nemēģini visu pasaules naudu nopelnīt un kontrolēt visus procesus. Tad, kad tu esi uzņēmuma vadītājs, tu, protams, grib iebāzt degunu katrā bukleta maketā un visiem norādīt – kas, kur un kā jādara. Ja tu nevari pietiekoši lielu daļu no sevis deleģēt projām, tad tas tevi baigi sadedzina," pieredzē dalās Ēriks un atklāti saka, ka ģimenei esot atņēmis ļoti daudz sava laika. Tomēr arī zina – izlietu ūdeni vairs nav iespējams sasmelt.

“Kamēr laika mašīna nav izdomāta, tikmēr tur baigi grūti atpakaļ nokļūt. Tu nevari laika mašīnā iesēsties, bet tu vari savas turpmākās darbības administrēt," teica Stendzenieks, "Rezervēts” studijā arī sakot, ka viņam šobrīd daudz nevajag – jūru, kūpinātas zivis un vietu, kur pateikt, kas ir kas.