foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: sarūgušus bumbierus saēdusies vāvere reibumā gandrīz nokrīt no galda
Trakā pasaule
2020. gada 24. novembris, 19:25

VIDEO: sarūgušus bumbierus saēdusies vāvere reibumā gandrīz nokrīt no galda

Jauns.lv

Kāda sieviete no Minesotas ASV savā "YouTube" profilā ievietojusi amizantu video, kuru izdevies nofilmēt mājas pagalmā. Tajā redzama vāvere, kura pēc mielošanās ar sarūgušiem bumbieriem pamatīgi apreibusi.

Kā raksta video autore Keitlīna Morloka, kārtojot ledusskapi, viņa tajā atradusi vairākus slikta paskata bumbierus, kurus nolēmusi atdot savam mājdzīvniekam - pundurcūkai Hamletam. Viņa bumbierus izlikusi pagalmā, bet Hamlets apēdis tikai vienu. Pārējie palikuši bļodiņā, un tos nākamajā dienā ieraudzījusi ziņkārīga vāvere, kura vienu no bumbieriem saķērusi un aiznesusi kokos.

Pēc neilga brīža dzīvnieks bijis pakaļ jau nākamajam bumbierim, un sieviete atskārtusi, ka augļi nakts laikā, visticamāk, sarūguši, jo vāvere sākusi uzvesties pavisam dīvaini - pēkšņi sastingusi un lēnām sākusi gāzties atpakaļ, knapi noturoties uz nelielā piknika galdiņa.

foto: ekrānuzņēmums no video

Kā norāda video autore, viņa nekavējoties devusies dzīvniekam palīgā - izmetusi bumbierus un vietā iebērusi sēkliņu un riekstu maisījumu. Arī video redzams, kā vāvere grauž sēkliņas, joprojām cīnoties ar smago reibuma stāvokli.

Lai gan Keitlīna pēc tam visu nakti uztraukusies par vāveres likteni, jau nākamajā rītā kuplaste bijusi atpakaļ ieturēt "paģiru brokastis".