Slavenības
2020. gada 21. novembris, 06:15

Aristokrāte pastāstījusi, kādu lielu kļūdu pieļāvusi hercogiene Megana

Jauns.lv

39 gadus vecā bijusi amerikāņu aktrise tā arī neiedzīvojās britu karaļnamā. Seriāla “Suits” zvaigzni dēvēja par pārāk spītīgu, jo viņa nemitīgi pārkāpa karaļnama protokolu. Taču daudzi fani žēloja Meganu, domājot, ka viņa izmisīgi vēlas kļūt par paraugsievu princim, bet vien rakstura dēļ tas lāgā nesanāk.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Taču, kā izrādījās, Mārkla pat nedomāja atkārtot hercogienes Ketrīnas likteni. Prinča Harija mīļotās sievietes ambīcijas bija tik lielas, ka viņa vēlējās izmanīt gadsimtiem senas karaļnama tradīcijas. Par to ir svēti pārliecināta bijusī daiļslidotāja Rouza Adkinsa Halsa – britu aristokrāta Džordža Halsa sieva.

“Es nedomāju, ka viņa vēlējās būt daļa no šī dzīvesveida. Megana centās ieviest savus noteikumus, un tas ir skumji,” norādījusi karaļnamam pietuvinātā personība.

Rouza norādījusi uz lielu kļūdu, ko pieļāvusi Megana, “aizbēgot” no Lielbritānijas. Pēc aristokrātes domām, Harija sieva būtu daudz ko spējusi paveikt, ja būtu pieņēmusi karaliskās ģimenes noteikumus.

“Kā paraugs Megana būtu varējusi parādīt, ka visi cilvēki ir vienādi, neatkarīgi no ādas krāsas. Ja esi daļa no karaļnama, tev ir liela vara un teikšana. Taču viņa to iemainīja pret Holivudas slavu un līgumu ar “Netflix”,” – Rouzas Halsas vārdus citā laikraksts “The Sun”.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Harija ģimene atzinusi, ka jūtas ļoti vīlusies par viņa vērienīgo darījumu ar ietekmīgo straumēšanas kompāniju. Par klupšanas akmeni kalpojis seriāls “The Crown”, kas atspoguļo dzīvi britu karaļnamā. Karaliskā ģimene uzskata, ka princim nevajadzēja sasaistīties ar kompāniju, kas pelna naudu ar karaliskās ģimenes ciešanām.

Emma Korina kā lēdija Diāna Spensere seriālā “The Crown”

gallery icon
31

Vislielāko neapmierinātību izrādījis princis Viljams, kurš aizvien smagi pārdzīvo visu, kas saistīts ar viņa vecākiem, bet jo īpaši ar mammu princesi Diānu. Savukārt seriāla jaunākās sezonas sērijas veltītas prinča Čārlza un princeses Diānas laulības atspoguļojumam.

Princese Diāna un princis Čārlzs sadrūmuši

Princese Diāna un princis Čārlzs.

gallery icon
15

“Kā jūs domājiet, no kurienes nāk lielākā daļa “Netflix” ienākumu? No seriāla “The Crown”. Kembridžas hercogs ar to ir ļoti neapmierināts. Princim ir sajūta, ka viņa vecāki tiek izmantoti un parādīti nepatiesā un vienkāršotā veidā ar mērķi nopelnīt vairāk naudas,” vārdā nenosauktais informators norādījis izdevumam “The Sun”.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon
61

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24