Slavenības
2020. gada 6. novembris, 15:58

Melānija Trampa šokē amerikāņus - pēc pārslimotā Covid-19 uz vēlēšanām ieradusies bez maskas

Jauns.lv

Paparaci nofotografējuši ASV pirmo lēdiju Melāniju Trampu piedalāmies vēlēšanās bez sejas un deguna aizsargmaskas. Par to informē “Fox News”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Melānija Trampa vēlēšanu iecirknī Floridā

gallery icon
9

ASV prezidenta Donalda Trampa kundze ieradās vēlēšanu iecirknī Palmbīčā, Floridā, mēnesi pēc tam, kad pārslimojusi Covid-19. Tiek precizēts, ka pirmā lēdija telpā bijusi vienīgā apmeklētāja, kura nav ievērojusi noteikumus par individuālo aizsardzības līdzekļu lietošanu. Trampa kundzi pavadīja miesassargi, kuru sejas sedza maskas.

50 gadus vecā Melānija Trampa uz vēlēšanām ieradās, ģērbusies itāliešu modes nama “Gucci” darinātā kleitā un apavu luksusa zīmola “Christian Louboutin” augstpapēžu kurpēs. Rokās viņa nesa franču zīmola “Hermes” radīto “Kelly” somiņu. ASV pirmās lēdijas koptēls izmaksājis 20 tūkstošus dolāru.

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48

Oktobra sākumā Donalds Tramps sociālajos tīklos paziņoja, ka viņam un sievai Melānijai veiktais Covid-19 tests bijis pozitīvs.

Melānija Trampa un viņas saulesbriļļu stils

gallery icon
47

“Šovakar man un Melānijai apstiprināts pozitīvs Covid-19 tests. Mēs nekavējoties uzsāksim karantīnas un atveseļošanās procesu. Mēs tiksim ar šo galā KOPĀ," rakstīja prezidents.

Uzzinot, ka Covid-19 testi abiem ar vīru bijuši pozitīvi, Melānija noraizējusies par abu 14 gadus veco dēlu Baronu.

"Mums par lielu atvieglojumu viņa tests bija negatīvs. Tomēr es, līdzīgi kā daudzi citi vecāki pēdējo mēnešu laikā, nespēju beigt domāt par to, kā būs rīt vai parīt. Manas bailes apstiprinājās pēc tam, kad viņš veica testu atkārtoti un tas izrādījās pozitīvs," pāris nedēļas vēlāk savā ierakstā Baltā nama oficiālajā mājaslapā atzina ASV pirmā lēdija.

Trampu 11 gadus vecais dēls jau pāraudzis savu mammu, Melāniju Trampu

Trampu 11 gadus vecais dēls jau pāraudzis savu mammu, Melāniju Trampu

gallery icon
18

Baronam Trampam Covid-19 noritējis bez simptomiem. Kā norāda Melānija Trampa, viņas dēls ir "spēcīgs pusaudzis". Savukārt prezidentam ar kundzi slimības gaita bijusi viegla un viņi pašizolācijas laikā turpinājuši darba pienākumus.

Melānija Trampa bēdīgi slavenajā "Zara" virsjakā ar uzrakstu "Man patiešām vienalga. Un tev?"

gallery icon
14

Melānija Trampa modes nama „Fendi” mētelī

gallery icon
18

Melānijas Trampas pirmais nopietnais iznāciens pirmās lēdijas statusā

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa, kura divas nedēļas nebija manīta sabiedrībā un sava jaunā statusa ietvaros nav uzrunājusi amerikāņu tautu, ...

gallery icon
13

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās