foto: Publicitātes
Dramatiski notikumi "ērkšķu šovā" - nākas saukt pat Neatliekamās palīdzības mediķu brigādi
TV
2020. gada 5. novembris, 08:35

Dramatiski notikumi "ērkšķu šovā" - nākas saukt pat Neatliekamās palīdzības mediķu brigādi

Jauns.lv

Šovakar televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” jaunākajā sērijā gaidāmi dramatiski notikumi, kas šokēs ne tikai skatītājus, bet arī krietni nobiedēs pašus dalībniekus – “Ērkšķos” ieradīsies Neatliekamās palīdzības mediķu brigāde.

Iemesls šai negaidītajai “vizītei” būs nevis dāmu savstarpējās nesaskaņas, bet gan personīgo spēju pārvērtēšana. Viena no dalībniecēm – ventspilniece Kristīne, kura ar savu skarbo bērnības pieredzi un spilgto personību iemantojusi daudzu skatītāju mīlestību - par visu varu centīsies būt labākā sporta nodarbībā, taču diemžēl pārcentīsies un noģībs, raisot pārsteiguma un neizpratnes pilnus brīžus pārējo dalībnieku vidū.

foto: Publicitātes

25 gadus vecā sieviete uz projektu nākusi, jo nespēj sadzīvot ar mātes pāridarījumiem un vardarbību, kā arī zemo pašvērtējumu. Apaļīgā dāma neslēpj, ka ļoti pārdzīvo arī par savu izskatu, tāpēc spogulī skatās ļoti reti. Iespējams, tāpēc, viņa ar īstu azartu ļausies nekad neizbaudītiem notikumiem  - apgūs veselīga dzīvesveida pamatprincipus, revidēs savus ēšanas paradumus un diskutēs par ēdiena nozīmi un to, vai veselīgiem smūtijiem ir jābūt arī garšīgiem. Vēl vairāk – sporta nodarbībā Kristīne būs gatava uz spēles likt teju visu, nedomājot, ka tā nodara pāri savai veselībai.

foto: Publicitātes

Treniņa vidū pie Kristīnes ieradīsies Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, kuri sniegs profesionālu palīdzību jaunajai sievietei.

Vai šis starpgadījums neizrādīsies liktenīgs un mediķi atļaus Kristīnei turpināt dalību šovā? Vai gluži otrādi – viņai nāksies projektu pamest, sarūgtinot tik daudzus “Ērkšķu” fanus?

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces.

gallery icon
11