foto: REUTERS/SCANPIX
Džonijs Deps zaudē prāvā pret britu laikrakstu par apmelošanu
Aktieris Džonijs Deps un viņa bijusī sieva Ambera Hērda
Slavenības
2020. gada 2. novembris, 21:54

Džonijs Deps zaudē prāvā pret britu laikrakstu par apmelošanu

Jauns.lv / LETA

ASV kino zvaigzne Džonijs Deps zaudējies lietā par apmelošanu, ko bija ierosinājis pret laikraksta "The Sun" izdevēju par 2018.gada rakstu, kurā viņš nodēvēts par sievas sitēju.

Depa ierosinātā lieta pret uzņēmumu "News Group Newspapers" (NGN) un "The Sun" galveno redaktoru Denu Vutonu piesaistīja starptautisku uzmanību. Laikraksts apgalvoja, ka Deps uzbrucis savai bijušajai sievai Amberai Hērdai laikā, kad viņi bijuši attiecībās.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24

Londonas Augstākā tiesa šodien noraidīja Depa prasību, norādot, ka NGN ir pierādījis, ka rakstā izteiktie apgalvojumi ir patiesi, vēsta mediji.

Tiesas prāvā, kas ilga 16 dienas jūlijā, izskanēja apgalvojumi par brutālu vardarbību un sensacionāli atklājumi par Depa un Hērdas vētrainajām attiecībām.

Abi aktieri satikās filmas "The Rum Diary" ("Ruma dienasgrāmata") filmēšanas laukumā. 2015.gadā viņi aprecējās.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu ierodas Austrālijā

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu aprīlī ierodās Brisbenā ar savu privātlidmašīnu un nedeklarēja muitā viņa atvestos Jorkšīras terjerus.

gallery icon
14

2016.gada maijā Hērda pieprasīja šķirt viņas laulību ar Depu viņa emocionālās un fiziskās vardarbības dēļ. Noslēdzot šķiršanās vienošanos 2016.gada augustā, Deps piekrita samaksāt septiņus miljonus ASV dolāru divām Hērdas izvēlētām labdarības organizācijām, bet viņa savukārt atsauca apsūdzības vardarbībā.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

2019.gadā Deps iesūdzēja tiesā Hērdu par apmelošanu saistībā ar presē rakstīto par sadzīves vardarbību viņu ģimenē. Šī lieta vēl tiek izskatīta.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Herdu dodas prom no tiesas sēdes Austrālijā

Par mājas mīluļu, divu Jorkšīras terjeru, ievešanu Austrālijā bez dokumentu sakārtošanas un izietas karantīnas, Holivudas zvaigznes Džonija Depa sievai aktrisei ...

gallery icon
22