foto: Publicitātes
Samanta Tīna pēc šķiršanās saņem neskaitāmas ziņas no pielūdzējiem
"Ar mani var iepazīties, ja, kā saka, tas ir likteņa pirksts – īstā vieta un īstais laiks. Ja ir lemts satikties, tad ir lemts satikties,” saka Samanta.
TV
2020. gada 2. novembris, 15:35

Samanta Tīna pēc šķiršanās saņem neskaitāmas ziņas no pielūdzējiem

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna ir viena no šarmantākajām pašmāju skatuves zvaigznēm. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka ziņa par to, ka viņa atkal ir brīvas sievietes statusā, liek pukstēt straujāk daudzu fanu sirdīm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks jau šovakar, Samanta atklājusi, ka, lai arī šobrīd dziedātājai nav aktuāli randiņi un jaunas attiecības, sociālajos tīklos viņa ik dienu saņem neskaitāmas vēstules no pielūdzējiem, kuri vēlas iepazīties.

“Esmu tavā rajonā. Ko dari pēc pusstundas? Aizšaujam uz jūru?”- šie ir tikai daži no mēģinājumiem, kurus sociālajos tīklos, lai uzrunātu un savaldzinātu Samantu, likuši lietā vīrieši.

“Mīļie vīrieši, variet man nerakstīt instagramā. Piedodiet, bet tas man šķiet bērnišķīgi. Nerakstiet man feisbukā un nerakstiet man citos sociālajos tīklos. Tas viss ir forši, mīļi, patīkami, bet es noteikti neesmu no tām sievietēm, kuras atsauksies uz "Instagram" vēstuli un skries uz kafiju vai brauks uz jūru. Ar mani var iepazīties, ja, kā saka, tas ir likteņa pirksts – īstā vieta un īstais laiks. Ja ir lemts satikties, tad ir lemts satikties,” pie saviem pielūdzējiem vēršas Samanta. Tāpat viņa atgādina, ka patiesi šobrīd neesot ieinteresēta randiņiem, jo turpina ar savu draugu Nauri, ar kuru nesen pašķīrusies, strādāt pie abu attiecību stiprināšanas.

Samanta Tīna prezentē savu jauno dziesmu "Mēs vairs nē"

gallery icon
98

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100