Slavenības
2020. gada 27. oktobris, 08:50

Deputāts Uldis Augulis apņēmis sievu un ticis jau pie ģimenes pieauguma

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis Saeimas deputāts Uldis Augulis - bijušais satiksmes un labklājības ministrs par sievu apņēmis savu mīļoto Laumu Jenču.

Plašu svinību neesot bijis, kāzas notikušas dzimtsarakstu nodaļā kopā ar pāra bērniem, tā Augulis pastāstījis izdevumam "Privātā Dzīve". Tāpat žurnāls vēsta, ka 15. oktobrī - jau pēc kāzām - Ulda un Laumas dzīvē sagaidīts vēl viens priecīgs notikums, pasaulē nācis viņu dēls Kristofers. No iepriekšējām attiecībām abiem jau ir katram pa diviem bērniem.

Auguļa jaunā sieva, kas pēc kāzām savam uzvārdam pievienojusi vīra un tagad dēvējama kā Lauma Jenča-Augule, kopš 2016. gada 31. oktobra ir VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga”” valdes locekle, amatā iecelta uz pieciem gadiem. Lauma bijusi VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga’” Juridiskā departamenta direktore un iepriekš ilgstoši strādājusi kā vadošais jurists privātās kapitālsabiedrībās.

Augulis, kas bijis satiksmes un labklājības ministra amatā, šobrīd ir Saeimas deputāts, ievēlēts no Zaļo un zemnieku savienības saraksta. Kuluāros savulaik mēļoja, ka Augulis Laumā ieskatījies laikā, kad vēl bijis satiksmes ministra amatā un darba pienākumu dēļ, protams, nācās nereti apmeklēt arī lidostu "Rīga". Jāteic gan, ka tolaik Uldis vēl bija precējies vīrs - laulībā ar Labklājības ministrijas Grāmatvedības departamenta direktori Tatjanu Auguli. 2019. gadā šī laulība tika šķirta.