Džolija uzstāj, ka Pitam četras reizes mēnesī jāveic narkotiku testi, ja grib redzēt bērnus
Breds Pits pieprasījis nozīmēt viņam vairāk laika, ko pavadīt kopā ar bērniem. Džolija uzskata, ka viņš prasa neiespējamo. Ar bērniem strādā psihologi un to neiesakot. Nākamā tiesas sēde noteikta janvārī.
Slavenības
2016. gada 18. decembris, 09:15

Džolija uzstāj, ka Pitam četras reizes mēnesī jāveic narkotiku testi, ja grib redzēt bērnus

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija (41) pieprasījusi, lai dzīvesbiedram Bredam Pitam (52) četras reizes mēnesī veiktu narkotiku un alkohola pārbaudes, ja viņš vēlas satikties ar bērniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šāda informācija nonākusi atklātībā īsi pēc tam, kad Losandželosas Augstākā tiesa neapstiprināja aktiera Breda Pita lūgumu visus ar šķiršanos saistītos dokumentus saglabāt slepenībā.

Atklātībai nodotajos dokumentos arī minēts, ka ar bērniem strādā psihologs, kas specializējas bērnu aizbildnības jautājumos. Minēts arī, ka Pits un Džolija kopā ar atvasēm iziet grupu terapiju.

Džolijas pieprasījusi Pitam veikt regulāras narkotiku un alkohola pārbaudes pēc tam, kad Pita advokāts ierosinājis Džolijas advokātam palielināt viņa klientam laiku, ko tas var pavadīt kopā ar bērniem.

„Mēs [ar Džoliju] nespējām vienoties par apmeklējumu grafiku un esmu nolēmis iesniegt prasību, kas tādu ieviestu, ja vien netiks panākta vienošanās,” rakstīja Pits. „Esmu ļoti noraizējies, ja tiesas dokumenti netiks paturēti slepenībā. Tajos esošā informācija radīs nelabojamu kaitējumu mūsu bērnu privātumam.”

Pits lūgumu paturēt slepenībā tiesas dokumentus pamatoja ar vēlmi aizsargāt savus bērnus, bet Džolijas advokāte apgalvoja, ka aktieris šādi mēģina pasargāt pats sevi no sabiedrības vērtējuma.

Tiesnesis noraidīja lūgumu paturēt slepenības visus tiesas procesa materiālus, bet pieļāva iespēju atzīt par slepeniem atsevišķus dokumentus, ņemot vērā, ka visi Pita un Džolijas bērni ir nepilngadīgi.

Džolijas advokāte Lora Vasere rakstīja Pita pārstāvim Lānsam Spīgelam: „Jūs esat skaidri man darījis zināmu, ka Breds nākamajā nedēļā gatavojas pieprasīt palielināt apmeklējumu laiku, ka nekas no tā ko terapijas speciālists teica pirmdien notikušajā tikšanās reizē nespēs mainīt Breda lēmumu. Mēs vairākkārt esam centušies izvairīties no tiesas iejaukšanās. Breda lēmums to padara neiespējamu.”

Nākamā tiesas sēde Breda Pita un Andželinas Džolijas šķiršanās lietā paredzēta janvārī.

Kopš septembrī tiesai iesniegtās šķiršanās prasības visi seši bērni – dvīņi Vivjena un Nokss (8), Šilo (10), Zahara (11), Pakss (13) un Medokss (15) – atrodas Džolijas aprūpē. Aktrise pieprasījusi pilnu aizbildnību, bet Breds Pits vēlas panākt dalītas aizbildnības tiesības.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press