foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
45 gadu vecumā par tēvu kļuvis "oskarotais" Hoakins Fīnikss - dēlu nosauc sava mirušā brāļa vārdā
Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss pērn "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.
Mūzika
2020. gada 30. septembris, 12:48

45 gadu vecumā par tēvu kļuvis "oskarotais" Hoakins Fīnikss - dēlu nosauc sava mirušā brāļa vārdā

Jauns.lv

45 gadu vecumā par tēvu kļuvis Hoakins Fīnikss, kas pērn par izcilo tēlojumu filmā "Džokers" saņēma "Oskara" balvu kā gada labākais aktieris.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss

gallery icon
21

Fīniksa un viņa līgavas un kolēģes Rūnijas Maras ģimenē pirmdzimtais pasaulē nācis šomēnes. Un puikam dots vārds Rivers - par godu talantīgajam Fīniksa brālim, kas pēc narkotiku pārdozēšanas viņsaulē aizgāja 1993. gadā 23 gadu vecumā.

Par to, ka Hoakins kļuvis par tēvu, Cīrihes filmu festivālā no skatuves paziņoja režisors Viktors Kosakovskis. Reklamējot filmu "Gunda", kuras producents ir Hoakins Fīnikss, režisors visiem atvainojās, ka slavenais aktieris pats nav ieradies un skaidroja, kāpēc tā: "Viņš tikko kļuvis par tēvu, starp citu, viņa vārds ir... Jauks puika, Rivers vārdā, tāpēc viņš nevar tagad reklamēt šo filmu."

Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss

Aktieri Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss pirmoreiz kā pāris kopā apmeklēja Kannu kinofestivāla noslēguma ceremoniju. Par viņu romantiskajām attiecībām runas ...

gallery icon
19

Hoakins un Rūnija iepazinās 2013. gada filmas "Her" uzņemšanas laikā, bet satuvinājās 2016. gada nogalē. Pērnvasar parādījās ziņas, ka aktieris savu kolēģi ir bildinājis.