Latvijas Kabriokluba sezonas noslēgums

2020. gada 26. septembrī Āgenskalna tirgus teritorijā Latvijas Kabrioklubs noslēdzu savu 14. sezonu. Sezonas noslēguma pasākums pulcēja aptuveni 40 daudzveidīgus ...

gallery icon
95
Trakā pasaule
2020. gada 30. septembris, 10:33

FOTO: ar orientēšanās sacensībām un jautru kopāsanākšanu noslēdzas kabrioletu sezona

Jauns.lv

26. septembrī Āgenskalna tirgus teritorijā savu nu jau pēc kārtas 14. sezonu noslēdza Latvijas Kabrioklubs. Sezonas noslēguma pasākums pulcēja aptuveni 40 daudzveidīgus kabrioletus.

Tirgus teritorijā bija skatāmi dažādu auto marku kabrioleti - klasiskie un rūpīgi koptie "VW Golf Mk1", elegantie "Chevrolet Corvette", simpātiskie un mazie "Mazda MX5" un "Ford StreetKa" kabrioleti, kā arī citi modeļi. Sezonas noslēguma pasākumā bija manāma viena no jaudīgākajām BMW kabrioletu versijām – BMW M3 ar ekskluzīvu mūzikas skaņas sistēmu.

Kabrioletu īpašnieki bija īpaši centušies un parūpējušies, lai viņu spēkrati saulītē spīdētu un laistītos. Laikapstākļi bija ideāli, lai kabrioletu īpašnieki nolaistu auto jumtus un varētu laiski baudīt sauli, kā arī doties vasarīgā izbraucienā pa Pārdaugavu.

Kluba dalībniekiem šī gada kabrioletu sezonas noslēgumā norisinājās arī auto orientēšanās sacensības turpat Daugavas kreisajā krastā. Dalībniekiem bija iespēja uzzināt interesantus faktus par Pārdaugavu un tās objektiem, kā arī apmeklēt vietas, kur varbūt agrāk nav nācies būt. Auto orientēšanās sacensību finišs bija Āgenskalna tirgus teritorijā, kur dalībniekus sagaidīja organizatori, lai apbalvotu sacensību uzvarētājus ar kluba atbalstītāju sarūpētajām balvām.