foto: no "Instagram"
"Jutos, it kā pati būtu bērna gaidībās," - juriste Ieva Brante sagaidījusi sava punduršpica kucēnus
Vai Ieva Brante speciāli izvēlējās sev suni, kas ir viņas matu krāsā? “Vispār jau es gribēju gludspalvainu puisi, taču suņu audzētavā viņa mani izvēlējās pati. Lūkojos pēc cita suņa, taču mājās devos ar Būu.”
Slavenības
2020. gada 1. oktobris, 12:27

"Jutos, it kā pati būtu bērna gaidībās," - juriste Ieva Brante sagaidījusi sava punduršpica kucēnus

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Juriste Ieva Brante, kas savos 40 gados ir jau vecmāmiņa, atzīstas – skatoties, kā grūtniecības laikā uzvedas viņas kucīte, jutusies tā, it kā pati būtu bērna gaidībās.

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" Brante ievietojusi foto, kurā redzams, ka viņas kucīte Būu sagaidījusi pēcnācējus. Un žurnālam "Kas Jauns" izstāstījusi, kā tad mājās klājies, mazos pūkaiņus gaidot.

“Būu uzvedas gluži tāpat kā sieviete stāvoklī. Viņai pilnībā izmainījās raksturs un uzvedība. Viņa ir izvēlīga ēdienā, viņai ir slikta dūša, viņa daudz guļ, modina mani naktīs, jo vajag pačurāt, viņa daudz dzer. Ļoti daudz staigā, taču ļoti ātri nogurst. Un tad viņa grib, lai viņu samīļo un papaijā. Tad viņai puncis rūc... Ak, šausmas! Man jau šķiet, ka pati tagad esmu grūtniece,” smēja Ieva Brante, stāstot par savu punduršpica kucīti Būu, kas trīs gadu vecumā pirmo reizi nu kļuvusi par māmiņu.

“Tad jau redzēs, kādi tie mazulīši būs. Ļoti ceru, ka tikpat smuki un paklausīgi kā topošā māmiņa. Kad kucēni mazliet paaugsies, viņus pārdošu, lai šie jaukie suņuki nestu laimi pasaulē un padarītu priecīgas citas ģimenes,” uzsver Ieva Brante, piebilstot, ka punduršpiciem ir kāda ļoti laba īpašība: “Viņi kaifo no tā, ja saimniekiem ir labi. Tāpēc viņi dara pilnīgi visu, lai saimnieks justos labi. Un tad šie suņi paši ir dikti apmierināti.”