Samanta Tīna prezentē savu jauno dziesmu "Mēs vairs nē"

gallery icon
98
Slavenības
2020. gada 24. septembris, 05:12

Dziedātāja Samanta Tīna atkal brīva meitene

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Samanta Tīna (31) vairs nav kopā ar Nauri Liepiņu - pēc vairāk nekā sešu gadu draudzības abi pašķīrušies, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Pagājušajā nedēļā notika Samantas Tīnas jaunās dziesmas "Mēs vairs nē" videoklipa prezentācija. Un tā norisinājās "Panorama Plaza" telpās – tieši uz šo augstceltni dzīvot šobrīd ir pārcēlusies dziedātāja. Viņa vairs nemitinās Mārupē kopā ar ilggadējo draugu Nauri Liepiņu, ar kuru satuvinājās pirms vairāk nekā sešiem gadiem. “Jā, esam pašķīrušies. Taču šobrīd strādājam pie savām attiecībām, regulāri satiekamies,” žurnālam "Kas Jauns" apstiprinājusi Samanta Tīna, kura gan šovasar noliedza, ka attiecībās iestājusies krīze.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Samanta un Nauris pirms trim gadiem.

Tagad Samanta mitinās tajā pašā augstceltnē, kur jau vairākus gadus dzīvo Lauris Reiniks. Samanta Tīna gan atzīst, ka viņai piedāvāts pārcelties uz Lietuvu, taču viņa atteikusies. “Lietuva man ir ļoti, ļoti mīļa. Jā, Lietuvā esmu populāra dziedātāja, mani tur aicina uz šoviem, koncertturnejām, uz bērnu un jauniešu nometnēm aicina kā mentoru, man tur ir daudz draugu. Esmu pat deklarējusies Lietuvā. Nesen man lietuviešu draugi izteicās, lai pārceļos dzīvot uz Lietuvu – kāda starpība, vai reizi nedēļā braucu uz Lietuvu vai uz Latviju? Bet nē! Mājas ir un paliek mājas. Un Latvija ir manas mājas!” uzsver Samanta Tīna.

foto: Mārtiņš Ziders
Nesen man lietuviešu draugi izteicās, lai pārceļos dzīvot uz Lietuvu – kāda starpība, vai reizi nedēļā braucu uz Lietuvu vai uz Latviju? Bet nē! Mājas ir un paliek mājas. Un Latvija ir manas mājas!” uzsver Samanta Tīna.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēlas numurā!