foto: Publicitātes (F64)
Kriminālseriālu cienīga pēdu slēpšana jeb kā dziedātājs Dons kaimiņam ķiršus nolasīja
Dons.
Slavenības
2020. gada 22. septembris, 08:37

Kriminālseriālu cienīga pēdu slēpšana jeb kā dziedātājs Dons kaimiņam ķiršus nolasīja

Jauns.lv

Šodien, 22. septembrī, plkst. 21.40 kanāla TV3 jaunajā un sirsnīgajā raidījumā “Vakariņas mammai” kopā ar profesionālo namatēvu un viesmīlība ekspertu Arvi Zēmani mūziķis Dons pagatavos vakariņas trijās kārtās savai mammai Ērikai. Raidījumā Dons atklās arī kādu savu bērnības nedarbu, kuru ģimene atceras vēl šodien.

Kanāla TV3 raidījumā "Vakariņas mammai" bērnības garšu pateicības vakariņas šonedēļ gatavos dziedātājs Dons, kurš viesosies pie savas mammas Ērikas Saldū. Dons atklās, cik daudz viņam mamma devusi mūziķa un dziedātāja karjeras attīstībā un dzīves uztverē kopumā.

Dziedātājs Dons gatavo vakariņas savai mammai

Kanāla TV3 raidījumā "Vakariņas mammai" bērnības garšu pateicības vakariņas gatavo dziedātājs Dons, kurš viesosies pie savas mammas Ērikas Saldū.

gallery icon
12

Bērnību Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, atceras pozitīviem notikumiem un mūzikas bagātu – bieži ģimenes sanākšanās tika dziedātās dziesmas, jo mamma spēlēja akordeonu, bet tētis ģitāru. Tomēr bērnībā neiztikt arī bez piedzīvojumiem! Dons bērnībā bijis īsts palaidnis, un viņa mamma Artūra darbu un nedarbu dēļ ieguvusi ne vienu vien sirmu matu. Toties tagad mamma iedvesmojas no Dona dziesmām un ļoti lepojas ar savu dēlu.

Raidījumā Dons dalīsies arī ar kādu nedarbu no savas bērnības, kas viņam atmiņā paliks uz visu mūžu. Kā saka pats dziedātājs: “Tas nav nedarbs, ar ko lepoties, bet spilgtu atmiņu vērts notikums gan!”

Kādus bērnības stāstus atklās Dons un kā viņam izdosies pārsteigt mammu, skaties raidījumā “Vakariņas mammai” kanālā TV3 plkst. 21.05 un izklaides satura platformā "Go3" jebkurā vietā un laikā!