foto: ekrānuzņēmums no video
Aizkustinošs video: 11 nedēļu vecs bērniņš pirmo reizi dzird savu vecāku balsis
Trakā pasaule
2020. gada 5. septembris, 06:27

Aizkustinošs video: 11 nedēļu vecs bērniņš pirmo reizi dzird savu vecāku balsis

Jauns.lv

Sociālājā vietnē “Facebook” kāda nesen dzimuša bērniņa vecāki ievietojuši video, kurā nofilmējuši brīdi, kad 11 nedēļu vecais mazulītis pirmo reizi dzirdējis viņu balsis. Sauls piedzimis ar dzirdes traucējumiem abām ausīm, tādēļ pēc vairākkārtējām pārbaudēm ārsti rekomendējuši sagādāt dzirdes aparātus, ziņo Dailymail.

Sieviete norāda, ka video redzamais brīdis abiem vecākiem esot bijis ļoti īpašs un emocionāls. "Viņš ir mūsu mazā superzvaigzne," ierakstu "Facebook" komentē māte Tifānija(29).

“Paldies Džona vecākiem, kas varēja sagādāt vislabākos dzirdes aparātus. Mēs esam tik ļoti pateicīgi! Bija tik neticami vērot Saula seju, kad viņš pirmo reizi mūs dzirdēja,” Daily Record stāsta Tifānija, kas kopā ar ģimeni jau desmit gadus dzīvo Kenijā, bet ir no Lielbritānijas. Gan viņa, gan vīrs Džons(44) Covid-19 ierobežojumu dēļ palikuši bez ienākumiem, tādēļ nav spējuši paši sagādāt bērniņam nepieciešamo. 

Mediķi norādījuši, ka Saulam būs regulāri jāveic dzirdes pārbaudes testi, bet uzskata, ka dzirdei nevajadzētu pasliktināties. Ar dzirdes aparātu palīdzību viņš varēšot pilnvērtīgi dzīvot, tostarp iemācīties runāt.

Sauls ir Tifānijas un Džona trešais bērns. Viņiem ir arī divas meitas.