Slavenības
2020. gada 22. augusts, 06:16

Princim Harijam un Meganai Mārklai esot plāni atgriezties Anglijā. Uzzini, kāpēc!

Jauns.lv

Britiem vēl izdosies sastapt princi Hariju un Meganu Mārklu "dzīvajā”. Vismaz tā apgalvo jaunās, par bestselleru kļuvušās, biogrāfiskās grāmatas "Meklējot brīvību” ("Finding Freedom”) autori Omids Skobijs un Kerolaina Durnada. Tā viņiem apliecinājies kāds no pārim tuviem draugiem.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Kā apgalvo Skobijs, kurš, gatavojot grāmatu, intervējis vairāk nekā simts Saseksas hercogu draugu un paziņu, Harijs un Megana nevar neatgriezties Lielbritānijā. Tur palikuši daudzi labdarības fondi un organizācijas, rūpes par kuriem personīgi uzņēmies karalienes mazdēls un viņa laulātā draudzene.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Turklāt princis cer, ka ar laiku viņam izdosies atjaunot attiecības ar visiem saviem radiniekiem, kas sabojājās pēc tam, kad abi ar Meganu pieņēma lēmumu pamest karalisko ģimeni. Pēc prinča un hercogienes draugu domām abi noteikti atgriezīsies Lielbritānijā - kā privātu nodomu, tā darba motīvu vadīti.

Megana Mārkla apmeklē kopienas virtuvi

gallery icon
32

Tiesa, maz ticams, ka tas notiks tuvākajā laikā – koronavīrusa pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ. Taču, kad tie beigsies, Megana ar Hariju, kas vienmēr mīlējuši ceļot, kā apliecina Skobijs, sāks atkal apbraukāt pasauli un, protams, nemetīs līkumu arī Lielbritānijai.

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon
18

Omida Skobija un līdzautores Kerolainas Durandas sarakstītā grāmata jau raisījusi ne vienu vien skandālu. Tajā no Meganas draugu puses, un daudzi uzskata, ka arī no Meganas pašas, izvirzīti nopietni apvainojumi pret daudziem karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Karalienes Elizabetes II radiniekus vaino tajā, ka viņi absolūti nav aizstāvējuši Meganu un nav ļāvuši arī hercogienei pašai aizstāvēties pret pārmetumiem, kas izteikti viņas virzienā. Turklāt grāmatā pausts viedoklis, ka britu karaļnamā valdījusi tik nedraudzīga atmosfēra pret Meganu, ka tas arīdzan kalpojis par vienu no iemesliem, kāpēc Saseksi pieņēmuši lēmumu kopā ar dēlu Ārčiju aizbraukt no karalistes.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17