Slavenības
2020. gada 21. augusts, 06:20

Atklājies, kāpēc kalpotājas smejas hercogienei Meganai aiz muguras

Jauns.lv

Šobrīd princis Harijs un Megana Mārkla dzīvo greznā savrupnamā Santabarbarā. Māja bijušajiem britu karaļnama pārstāvjiem izmaksājusi 14,6 miljonus ASV dolāru. Laulātais pāris iegādājies sev īpašumu, ko greznībā varētu pielīdzināt pilij. Tajā ir deviņas guļamistabas, 16 istabas, krāšņas vannasistabas, bibliotēka, vīna pagrabs, spēļu istaba, divi viesu namiņi, un, protams, arī pieejams plašs apkalpojošais personāls.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Kā ziņo britu izdevums „Express”, kalpotājas nav sajūsmā par savu darba devēju Meganu. Klīst runas, ka darbinieces izsmej hercogieni par viņas „britu akcentu”.

Ainu, kurā hercogiena mēģina runāt ar britu akcentu netrūkst portālā "Youtube":

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Kalpones nespējot valdīt smieklus, kad Megana cenšoties izlikties par īstu anglieti. Atgādināsim, ka prinča Harija sieva ir dzimusi un uzaugusi Losandželosā.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Viņas tēvs ir īrs, bet mamma – afroamerikāniete. Saseksas hercogiene cenšas stiepti izrunāt patskaņus, taču no viņas mutes tas izklausās nedaudz smieklīgi. Mājkalpotāji iesākuši izzobot viņas runas manieri, Meganai pašai to nedzirdot.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Tā vien šķiet, kad prinča Harija sieva uzzinās par šādu attieksmi pret sevi, apkalpojošo personālu mājā nomainīs. Taču, kad tas notiks, pagaidām vēl nav zināms.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25