Mūzika
2020. gada 11. augusts, 15:14

Grupa "Blitze" nezaudē dūšu un piedāvā drosmi mudinošu dziesmu

Jauns.lv

Mūzikas industrijai Latvijā piedzīvojot grūtus laikus, grupa "Blitze" nezaudē dūšu un klausītājiem dāvā jaunu, filozofisku noskaņu un drosmi mudinošu dziesmu “Soli tuvāk”.

“Brīdī, kad tapa dziesmas vārdi, pat nespēju iedomāties, ka tie būs tik pravietiski,” saka grupas līderis Arvīds Berķis. “Dziesma radās pirms ārkārtas stāvokļa izsludināšanas un tagad, atskatoties atpakaļ, šķiet, ka ne tikai mūzikas pasaule, bet pasaule kopumā ir pamainījusies. Gribētos ticēt, ka šīs izmaiņas dos katram no mums jaunu elpu un jaunu dziļāku dzīves izpratni.”

foto: Publicitātes
"Blitze" ir latviešu popmūzikas grupa, kas dibināta 2002. gadā, to vidusskolas laikā izveidoja domubiedri Arvīds Berķis un Arnis Grīnbergs.

“Tas bija sen, ir citi laiki, un tu jautā man, kā seno nosargāt ...”  - tie ir vārdi no jaunās dziesmas, un grupa “Blitze” ir pārliecināta, ka izdosies nosargāt labu mūziku un klausītāju mīlestību. Grupa arī vēsta, ka tās jaunā albuma prezentācija un plānotais koncerts tagad ir pārcelts uz nezināmu laiku, visdrīzāk, tas notiks nākamā gada pavasarī.

"Blitze" ir latviešu popmūzikas grupa, kas dibināta 2002. gadā, to vidusskolas laikā izveidoja domubiedri Arvīds Berķis un Arnis Grīnbergs. Galvenās pamatvērtības, kuras grupa atspoguļo savā mūzikā, ir atklātība un vienkāršība.