Skatītāji dodas uz Dž.Dž.Džilindžera jaunāko iestudējumu "Petuški"

Rīgā, K.K. fon Stricka villā pirmdien "Willa teātrī" pirmizrādi piedzīvoja režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudējums "Petuški", kura pamatā ir krievu dramaturga Igora ...

gallery icon
42
Slavenības
2020. gada 4. augusts, 08:30

FOTO: viesi dodas vērot Dž.Dž.Džilindžera jaunāko iestudējumu "Petuški"

Jauns.lv / LETA

Rīgā, K.K. fon Stricka villā pirmdien "Willa teātrī" pirmizrādi piedzīvoja režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudējums "Petuški", kura pamatā ir krievu dramaturga Igora Gatina luga.

Kā pavēstīja teātra pārstāvis Kalvis Lasmanis, "Willa teātris" vasaras sezonu uzsāka jūnijā ar vairākām brīvdabas izrādēm fon Stricka villas dārzā, un tagad pie skatītājiem nonākusi arī sezonas pirmā izrāde iekštelpās - "Petuški".

Iestudējums vēsta par kādu leģendāru personību tikšanos. Tukšā vilcienā viens otru satiek amerikāņu rakstnieks Čārlzs Bukovskis, krievu disidents Venedikts Jerofejevs un franču aktrise Marina Vladi. Iestudējumā lomas atveidos Mārtiņš Vilsons, Varis Vētra, Aigars Vilims un Lelde Dreimane.

Iestudējuma "Petuški" mēģinājuma aizkulišu foto

Šodien Willa Teātris aicina uz Igora Gatina lugas "Petuški" jauniestudējumu Dž. Dž. Džilindžera režijā, kas notiks plkst. 19.00 K.K. fon ...

gallery icon
92

Jau vēstīts, ka 2019.gada rudenī Dž.Dž.Džilindžers pēc domstarpībām ar aktieriem aizgāja no Dailes teātra mākslinieciskā vadītāja amata, kam sekoja paziņojums, ka turpmākajā dzīvē viņš ar teātri vairs nenodarbošoties.