Apmeklētāji ierodas uz Jūrmalas festivāla koncertu "Raimonds Pauls. Pasaules kino mūzika"

Cilvēki dodas uz Dzintaru koncertzāli, lai baudītu koncertu "Raimonds Pauls. Pasaules kino mūzika". Koncertā piedalījās Raimonds Pauls, Valsts kamerorķestra Sinfonietta ...

gallery icon
178
Mūzika
2020. gada 31. jūlijs, 08:20

FOTO: klausītāji ierodas uz koncertu "Raimonds Pauls. Pasaules kino mūzika"

Jauns.lv

30. jūlija vakarā apmeklētāji Jūrmalā steidza uz Dzintaru koncertzāli, lai baudītu koncertu "Raimonds Pauls. Pasaules kino mūzika".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ņemot vērā spēkā esošos pulcēšanās ierobežojumus, Dzintaru koncertzāles sēdvietu izkārtojums bija mainīts un koncertu klātienē varēja apmeklēt līdz 500 klausītāju. Sākotnēji koncerts bija paredzēts 29.jūlijā, bet to pārcēla uz 30.jūliju.

Koncertā piedalījās Raimonds Pauls, kuram uz skatuves pievienojās Valsts kamerorķestra "Sinfonietta Rīga" stīgu grupa un Latvijas Radio bigbends.

Sanākušie klausītāji varēja baudīt skaistu pastaigu pa pasaules kino mūzikas lappusēm.

Jau ziņots, ka Dzintaru koncertzālē līdz 4.augustam norisinās sestais "Jūrmalas festivāls", kuru šogad pirmajā koncertā atklāja pianisti Sergejs, Andrejs un Georgijs Osokini.

Apmeklētāji ierodas uz Jūrmalas festivāla atklāšanas koncertu

Dzintaru koncertzālē līdz 4.augustam norisinās sestais "Jūrmalas festivāls", kuru šogad pirmajā koncertā atklājuši pianisti Sergejs, Andrejs un Georgijs Osokini.

gallery icon
119

Apmeklētāji ierodas uz Jūrmalas festivāla koncertu "Dzimuši Latvijā"

Piektdien plkst.20.30 Jūrmalas festivāla laikā Dzintaru koncertzālē notika koncerts "Dzimuši Latvijā".

gallery icon
122