foto: no "Instagram"
Seksīgais vecpuisis Rihards Lepers kļuvis par precētu vīru
Krista Paula un Rihards - tagad jau Leperi.
Slavenības
2020. gada 21. jūlijs, 06:35

Seksīgais vecpuisis Rihards Lepers kļuvis par precētu vīru

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieris Rihards Lepers (34), kas savulaik tika ierindots seksīgāko vecpuišu sarakstos, nu ir precēts vīrs, jo apņēmis par sievu savu mīļoto – arhitekti Kristu Paulu Zaķi, kuru bildināja pērnās vasaras sākumā, raksta žurnāls "Kas Jauns".

To, ka tagad ir precēta sieva, noprast likusi arī Krista Paula, kas sociālajos tīklos nomainījusi uzvārdu un nu atrodama kā Lepere. Un "Instagram" īsajos video stāstiņos Riharda profilā, piemēram, pavīdējusi Krista Paula, telefonā lūkojam, šķiet, jaunā pāra pirmās dejas video.

Savulaik intervijā žurnālam "Kas Jauns" Rihards pastāstīja, kas, viņaprāt, ir svarīgākās lietas, lai attiecības būtu veiksmīgas. Ārējam izskatam nebūt neesot tā noteicošā loma. „Man galvenais kritērijs ir tas, vai ar otru cilvēku ir dvēseliskā saderība. Cik bieži ir redzēts, ka bilde saka vienu, bet, satiekot cilvēku dzīvē un parunājot, mainās gan viedoklis par viņu kā personību, gan arī vizuāli uztver viņu citādi. Par ģimenes dibināšanu ik pa brīdim domāju. Bet laikam esmu no tiem, kas sievu gribētu apprecēt vienreiz mūžā,” teica aktieris. Nu Rihards arī savu solījumu pildījis un ir precēts vīrs.

Muzicē Rihards Lepers

Aktieris Rihards Lepers 2016. gada Valentīndienā muzicē restorānā “D'Arte”.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!