foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Seriāla "Glee" aktrise Naja Rivera noslīkusi, glābjot savu dēlu
Naja Rivera.
Slavenības
2020. gada 14. jūlijs, 15:22

Seriāla "Glee" aktrise Naja Rivera noslīkusi, glābjot savu dēlu

Jauns.lv

Pirms pazušanas zem ūdens Piru ezerā Kalifornijā seriāla “Glee” aktrise saņēmusi pēdējos spēkus, lai ieceltu laivā savu četrus gadus veco dēlu. Viņai vairs nepietika spēka, lai pati tiktu laivā. Šādu versiju kā oficiālo izvirzījuši varas pārstāvji, kuri kopš 8. jūlija meklēja ezerā pazudušo aktrisi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Naja Rivera dēliņu Džosiju dēvēja par savu vislielāko laimi.

“Mēs uzskatām, ka tas notika pēcpusdienā, kad viņa devās peldēties. Tiek pieļauts, ka laiva sākusi dreifēt… un viņa sakopoja visus spēkus, lai palīdzētu dēlam nokļūt atpakaļ laivā, bet pati tajā tikt vairs nespēja,” norādījis Venturas apgabala šerifs Viljams Aijabs. Viņš paziņojumu sniedzis preses konferencē pēc tam, kad pirmdien tika atrasts sievietes ķermenis bez dzīvības pazīmēm.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Naja Rivera.

“Dēlam Džosijam tikt laivā palīdzējusi pati Naja,” papildina varas vīrs. “Viņa zēnu tajā iestūmusi no aizmugures. Viņš atskatījies un redzējis, kā viņa pazūd zem ūdens.”

foto: Terma / SL / BACKGRID/ Vida Press
Naja Rivera ar dēlu šā gada 3. jūlijā.

Seriāla “Glee” aktrises ķermenis atrasts Piru ezera ziemeļaustrumu stūrī sešas dienas pēc viņas pazušanas.

“Mēs esam pārliecināti, ka atrastais ķermenis ir Najas Riveras,” norādījis šerifs, atzīmējot tā atrašanas vietu, apģērbu, kas bijis uz tā, kā arī to, ka šajās dienās nav bijis citu iesniegumu par ezerā pazudušiem cilvēkiem.

“Ezerā ir daudz dažādas straumes, kas īpaši spēcīgas kļūst tieši pēcpusdienās,” piebildis Aijabs.

foto: Gene Blevins/ZUMA Wire / SplashN/ Vida Press
Najas Riveras meklēšana.

Najas Riveras un viņas bijušā vīra Raiena Dorsija dēlu atrada aizmigušu uz pontonu laivas trešdienas pēcpusdienā, kuru aktrise bija todien noīrējusi atpūtas izbraucienam pa ezeru. Puisēns bija ietinies dvielī un viņam mugurā bija glābšanas veste.

Kā aktrises nāves iemeslu varas iestādes izvirzījušas noslīkšanu.

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Naja Rivera ar dēlu šā gada janvārī.

Viņas ķermenis atrasts netālu no vietas, kur abi devušies peldēt. Vietā, kur ūdens dziļums sasniedz 10 līdz 18 metrus, bet krūmāji no ūdens tilpnes gultnes sniedzas pat sešu metru augstumā.

“Mēs uzskatām, ka viņas ķermenis bija sapinies ezerā augošajos krūmājos, pirms tas pacēlās tuvāk ūdens virsmai,” norādījis šerifs.

Mirstīgās atliekas izskatījās kā gulējušas ūdenī vairākas dienas. Glābšanas vestes uz ķermeņa nebija. Pieaugušo izmēra glābšanas veste atrasta uz laivas klāja.

foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Naja Rivera ar dēlu aizvadītā gada februārī.

Nekas neliecina par vardarbīgu nāvi vai pašnāvību. Ķermenis nodots tiesu medicīnas ekspertiem, kur tiks veikta sekcija un identifikācija apstiprināta pēc zobārsta ierakstiem pacienta kartītē, apliecinājis šerifs.

Varas pārstāvji norāda, ka jau dienā, kad paziņots par sievietes pazušanu, viņi uzsākuši līķa meklēšanu, necerot vairs atrast pazudušo personu dzīvu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Desmitiem ūdenslīdēju strādāja ūdeņos ar sliktu redzamību, izmantojot hidrolokatoru un robotizētas ierīces, kas izlūkoja ezera gultni. Savukārt ar helikopteriem un droniem bija uzsākta meklēšana no gaisa. Tika apjautāti cilvēki, kas tobrīd ezerā atradās trīs citās laivās, mēģinot noskaidrot, kurus ezera rajonus Naja ar dēlu apmeklējusi, lai koncentrētu meklēšanas darbus pirmkārt šajās zonās.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Naja Rivera ar bijušo vīru un dēla tēvu Raienu Dorsiju.

“Šis ģimenei ir ārkārtīgi smags laiks,” norādījis šerifs Aijabs. “Izsakām līdzjūtību.”

Najas dēls Džosijs pasaulē nāca 2015. gadā, viņa tēvs ir aktrises toreizējais vīrs Raiens Dorsijs. 2016. gadā savā biogrāfiskajā grāmatā (“Sorry Not Sorry”) Naja savu puisēnu dēvē par “lielāko laimi”.

Tēmas