Slavenības
2020. gada 10. jūlijs, 15:02

"Harija Potera” Sīmusam būs bēbis! Aktieris Devons Marejs ar draudzeni gaida pirmdzimto

Jauns.lv

Aktieris Devons Marejs, kurš "Harija Potera” franšīzē atveidoja Sīmusu Finiganu, gatavojas kļūt par tēti. Viņam un draudzenei Šenonai Makafrijai Kvinnai gaidāms pirmdzimtais.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Devons Marejs filmā „Harijs Poters un Uguns biķeris” 2005. gadā.

Aktieris Devons Marejs par priecīgajiem jaunumiem paziņojis arī saviem "Instagram” sekotājiem, pievienojot foto ar zīdaiņu drēbītēm un ultrasonogrāfijas attēliem. "Mazulis Marejs – 2021. gada 14. janvārī!” – pie fotogrāfijas pierakstījis 31 gadu vecais topošais tētis.

View this post on Instagram

Baby Murray - 14th of January 2021

A post shared by Devon Murray (@devonmurrayofficial) on

Devons savā „Instagram” kontā beidzamā laikā reti ko rakstījis, taču īpašos mirkļus ar draudzeni Šenonu viņš atrāda jau kopš 2018. gada novembra, kad abi sāka satikties.

Draudzenes dzimšanas dienā aizvadītā gada jūlijā viņš publiskoja foto kolāžu ar savu mīļoto bruneti: "Daudz laimes dzimšanas dienā manai visu laiku vislabākajai meitenei. Nevaru vien sagaidīt jaunus dzīves piedzīvojumus kopā ar tevi. Ceru, ka tev ir lieliska diena. Mīlu.”

Viņš dalījies arī ar fotogrāfijām no abu pirmās kopīgās Valentīndienas 2019. gadā. Abu pirmajos mīlestības svētkos Devons savu Šenonu bija aizvedis ceļojumā uz Parīzi.

"Mūsu pirmā Valentīndiena kopā Parīzē. Kopā tikai trīs mēnešus, bet nevaru iedomāties dzīvi bez Šenonas.”

Aktieris ir ļoti laimīgs, ka abiem pieteicies mazulis. Viņš ar šo ziņu padalījies ar 29 miljoniem sava "Instagram” profila sekotāju.

Īrijā dzimušais aktieris piedalījies visās astoņās "Harija Potera” franšīzes filmās, jau sākot ar 2001. gadu, kad tapa Džoanas K. Roulingas pirmās grāmatas "Harijs Poters un Filozofu akmens” ekranizējums.

foto: ddp images/Capital Pictures / Vida Press
Devons Marejs un Daniels Redklifs franšīzes pirmajā filmā „Harijs Poters un Filozofu akmens” 2001. gadā.

Devons Marejs bija kopā ar "Harija Potera” radošo komandu līdz pat franšīzes pēdējai noslēdzošajai filmai, kas uz ekrāniem iznāca 2011. gadā. Marejs, kurš filmēties uzsāka, būdams vēl bērns, darbojoties šajā projektā, nopelnījis 1,2 miljonus eiro.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Devons Marejs (vidū), Rūperts Grints un Daniels Redklifs filmā „Harijs Poters un Uguns biķeris” 2005. gadā.

Viņš savus ietaupījumus iztērējis par "mašīnām, dzērieniem un meitenēm”, 2016. gadā apgalvoja viņa mamma, kad ģimene iesūdzēja tiesā Devona bijuši aģentu, pieprasot 286 000 eiro atlīdzību.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Devons Marejs (pirmais no labās) filmā „Harijs Poters un Jauktasiņu princis” 2009. gadā.

Aģentu Nīlu Brūksu atlaida no darba par to, ka viņš nebija ticis galā ar slikto slavu, ko Devonam radīja fotogrāfija, kurā 13 gadus vecais puisis Cūkkārpas skolas formā bija nofotografēts smēķējam filmas uzņemšanas laukumā.

"Viņa darbs bija pasargāt šo bērnu,” tiesā apgalvoja māte. "Tāpēc mēs viņu atlaidām. Viņš to neizdarīja.” Visās avīzēs un ziņu portālos parādījusies šī fotogrāfija un uz dēla pleciem gūlusi smaga nasta, bet aģents nesot palīdzējis ar to tikt galā.

Harija Potera aktieriem bērnība beigusies

gallery icon
13

Tiesas sēdēs klajā nācis arī fakts par Devona prasībām filmēšanas laikā, kuru skaitā bijis personīgais šoferis, "Lexus” automašīna, dzīvoklis, kur mitināties visai viņa ģimenei un stereo iekārta viņa treilerī filmas uzņemšanas laukumā.

Arī aģents esot prasījis lielāku komisijas naudu.

Pēc darba pie "Harija Potera” sāgas Devons vairs nav daudz filmējies. 2017. gadā viņš piedalījies mūzikas videoklipa filmēšanā, bet 2018. gadā filmā "Damo & Ivor: The Movie”, kas ir kritiķu zemu novērtēta.

Harija Potera pēdējās filmas pirmizrāde

gallery icon
21