Sandis Ozoliņš un Ina Avlaseviča 2020. gada vasarā

Sandis Ozoliņš un Ina Avlaseviča "Lido" atpūtas centra pēc dīkstāves atkalatklāšanas pasākumā.

gallery icon
12
Slavenības
2020. gada 7. jūlijs, 13:11

FOTO: Sandis Ozoliņš bauda kopābūšanu ar mīļoto skaistumkaralieni

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējais hokejists un Stenlija kausa ieguvējs Sandis Ozoliņš (47) jau ilgāku laiku ir attiecībās ar modeli un bijušo titula "Mis Latvija" īpašnieci Inu Avlaseviču. Izejot sabiedrībā, Sandis mīļotajai joprojām velta nedalītu uzmanību, novērojis žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Leģendārais hokejists sabiedriskos burziņos nav biežs viesis, taču uz restorānu tīkla "Lido" atpūtas centra, kas atjaunots pēc trīs mēnešu dīkstāves, atklāšanas pasākumu viņš bija ieradies. Un kopā ar savu mīļoto sievieti Inu un viņas atvasi Vivjēnu no iepriekšējām attiecībām ar uzņēmēju Aināru Pauniņu.

foto: Mārtiņš Ziders
Savas attiecības ar Inu hokejists jau krietnu laiku netur noslēpumā. Izejot sabiedrībā, viņš neslēpj savu attieksmi pret mīļoto – pasākuma laikā abi turas vienkopus un nevairās apskauties.

Kā zināms, Sandis kādu laiku bija "Lido" darbinieks, jo, aizgājis no hokeja kluba "Dinamo Rīga" trenera amata, atrada ar sporta pasauli nesaistītu darbu – strādāja šajā ēdināšanas uzņēmumā par mārketinga nodaļas vadītāja vietnieku. Taču ne uz ilgu laiku, jo nu atkal ir atgriezies hokeja pasaulē.

Sabiedrībā atpazīstamas personas dodas "Lido" pasaules garšu ceļojumā

Ceturtdienas vakarā darbu pēc teju trīs mēnešu dīkstāves atkal atsācis "Lido" atpūtas centrs Krasta ielā.

gallery icon
106

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Sandis atzinis, ka "Lido" atpūtas kompleksā bijis biežs viesis – arī pirms darba attiecību uzsākšanas. Viņš uzskaita ēdienus, kurus labprāt nobauda joprojām: „Kopš senseniem laikiem esmu iecienījis sautētos kāpostus, kam klāt ir kaut kāda veida gaļa. Dažreiz kupāts vai kotlete, dažreiz šašliks. Tagad gan šeit esmu kā viesis, jo te vairs nestrādāju – būs kāds pusotrs gads,” domīgi bilst Ozoliņš, kas tagad maizi pelna, strādājot Kontinentālās hokeja līgas vienības Ņižņijnovgorodas "Torpedo" treneru korpusā.

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!