Slavenības
2020. gada 2. jūlijs, 18:23

Pie vainas šķiršanās? Fanus pamatīgi satraukušas izmaiņas Metjū Perija izskatā

Jauns.lv

Metjū Perijs raisījis nopietnas bažas par savu veselību pēc tam, kad šonedēļ manīts pavisam nelāgā paskatā, vēsta "Mirror".

Tiek ziņots, ka populārā seriāla "Draugi" zvaigzne maijā izšķīries no savas draudzenes Mollijas Hurvicas, ar kuru kopā bijis divus gadus un fani sākuši uztraukties par aktieri.

50 gadus vecais Metjū trešdien redzēts Beverlīhilsā gaužām pārguris. Izsmēķējis cigareti, aktieris atspiedies pret sienu un pavērsis skatu lejup, līdz pie viņa pienācis kāds draugs. Pēc īsas aprunāšanās abi iekāpa automašīnā.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Bildēs aktieris izskatās pavisam slikti un tas satraucis fanus. Šīs fotogrāfijas parādījušās pēc attēliem, kuros Metjū izskatās labi un vēl nav šķīries no Molijas. Tāpat redzams, ka izolēšanās laikā aktieris pieņēmies svarā un ilgāku laiku nav apmeklējis frizieri.

Abu attiecības oficiāli tika apstiprinātas janvārī. Draugi pat izteikušies, ka drīzumā pāris varētu apprecēties. Iepriekš vairākkārt medijos ziņots par Metjū cīņu ar atkarībām un tieši Mollija esot bijusi tā, kas aktieri pozitīvi ietekmējusi.

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Tomēr aprīļa beigās abu attiecības izjukušas. Pēc šķiršanās medijos parādījās ziņas, ka Metjū izmanto iepazīšanās aplikācijas slavenībām, taču pats aktieris to nav apstiprinājis.