Slavenības
2020. gada 1. jūlijs, 13:33

Aktrise Līga Zeļģe par izolācijas laiku: "Mums ar vīru bija īsts attiecību retrīts!"

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Līga Zeļģe atklāj - lai arī cik skarbi neizklausītos, tieši šis pavasaris, kad teju visā pasaulē plosījās koronavīruss, bijis laiks, kad viņa sapratusi: „Biju priecīga, ka man mājās ir, ar ko kopā ieslēgties."

"Jūtos kā pēc atvaļinājuma. Pirms tam bija liels skrējiens, ļoti daudz darba - gan teātrī. gan filmēšanās "Viņas melo labāk" un vēl citi projekti. Šobrīd, lai arī manā dzīvē daudz nekas nav mainījies, apstiprinājušās prioritātes," portālam Jauns.lv saka Līga, kas jau teju deviņus gadus ir precējusies ar Nacionālā teātra videomākslinieku Tomu Zeļģi. "Tas ir laiks, ko es varu pavadīt kopā ar savu ģimeni. Protams, man ļoti patīk mans darbs, bet, kad visiem bija „jāieslēdzas mājās,” tad es biju tik priecīga, ka man ir, ar ko ieslēgties."

foto: Juris Rozenbergs
Līga ar vīru Tomu un meitu Tiju.

"Mēs nebijām tā ģimene, kura, ievērojot koronavīrusa izsludinātos noteikumus, mājās plēsās, vai nevarēja sadzīvot un gribēja šķirties. Mums bija īsts attiecību retrīts! Šo vairāk kā desmit gadu laikā nekad nebija bijis tā, ka pilnībā apstājas viss. Kad ir laiks sev un ģimenei. Es paspēju pat izlasīt ļoti biezu grāmatu, sāku šiverēties pa dārzu. Nekad nebiju stādījusi dobēs salātus un veikusi dārza darbus. Šis laiks bija ļoti vajadzīgs! Lai padzīvotu sev, darītu lietas, kuras patīk, nevis dzīvot darbam,” pārdomās dalās aktrise.