foto: SplashNews.com/ Vida Press
Zināms, kāpēc princis Harijs bez sievas un dēla slepus ieradies Londonā
Princis Harijs.
Slavenības
2020. gada 27. jūnijs, 08:13

Zināms, kāpēc princis Harijs bez sievas un dēla slepus ieradies Londonā

Jauns.lv

Aculiecinieki atpazinuši princi Hariju Losandželosas un Londonas lidostās. Saseksas hercogs bijis viens, sieva Megana un dēls Ārčijs palikuši ASV.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Vācu žurnāls „Gala” informē par prinča Harija slepeno vizīti Lielbritānijā. Pēc aculiecinieku teiktā, hercogs ieradies Londonas lidostā divu miesassargu pavadīts, taču bez sievas un dēla.

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

Princis nebija līdzi paņēmis daudz mantu, kas liecina par īslaicīgu uzturēšanos valstī. Harijs dzimtenē ieradies 20. jūnijā. Viss liecina par to, ka princis ieradies ar privāto lidmašīnu, lai gan Saseksas hercogu pāris publiski pozicionē viedokli, ka ir pret šādu pārvietošanos pārlieku liela vides piesārņojuma dēļ.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Princis esot ieradies Londonā, lai nokārtotu ar ASV vīzu saistītus jautājumus. Kopš Harija ierašanās Amerikas Savienotajās Valstīs jau pagājušas 90 dienas – viņš vairs nevarēs uzturēties svešā valstī kā tūrists.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Ja Saseksas hercogiem būtu izdevies reģistrēt labdarības fondu, viņiem būtu lielākas izredzes saņemt uzturēšanās atļauju. Taču pagaidām laulātajām pārim nekādi neizdodas noformēt pieteikumu, lai komisija to pieņemtu. Tā nu skaidrs - Harija vizīte Lielbritānijā viņam, visticamāk, nebūs pēdējā.

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5