Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35
Slavenības
2020. gada 26. jūnijs, 08:16

Andželina Džolija beidzot atklāj, kāpēc izšķīrusies no Breda Pita

Jauns.lv

Karš, kuru pēc šķiršanās uzsāka aktieri Andželina Džolija (45) un Breds Pits (56), beidzot ir galā: bijušais laulātais pāris atradis kopīgu valodu un turpina draudzīgi dalīt vecāku pienākumus, kas šobrīd nebūt nav vienīgais, kas viņus vieno. Abi tikpat kā vairs publiski neizsakās par šķiršanos.

Īsi pirms Pasaules bēgļu dienas, kuru 20. jūnijā atzīmē Apvienoto Nāciju Organizācija (ANO), aktrise Andželina Džolija sniedza interviju žurnālam „Vogue”. Tajā viņa stāstīja par labdarību, saviem bērniem, kā arī pieminēja šķiršanos no vīra.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Andželina Džolija ar bērniem filmas „Melnā feja Malefisenta: Tumsas valdniece” pirmizrādes vakarā aizvadītā gada septembrī. No kreisās: Pakss, Šilo, Vivjena, Andželina Džolija, Zahara, Nokss.

2016. gada rudenī Džolija iesniedza tiesā dokumentus un pieprasīja šķiršanos no Breda Pita. Izrādās, uz šo soli aktrisi pamudinājis konflikts, kas Pitam izcēlies ar vecāko audžudēlu Medoksu. Intervijā Andželinai vaicāts, kā abiem ar šķirto vīru tagad izdodas radīt harmonisku vidi bērniem.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

„Es no Breda Pita izšķīros savas ģimenes labklājības dēļ. Tas bija pareizs lēmums. Līdz pat šai dienai man vissvarīgākā ir bērnu labklājība. Daži cilvēki izmanto manu klusēšanu, un bērni plašsaziņas līdzekļos ir redzējuši melus par sevi. Taču es saviem dēliem un meitām atgādinu, ka viņiem ir sava taisnība, ka vajag domāt pašiem ar savu galvu. Patiesībā mani bērni ir seši ļoti drosmīgi un stipri jauni cilvēki,” norādījusi Džolija.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Aktieru pārim ir trīs kopīgi bioloģiskie bērni – Šilo (14) un dvīņi Nokss un Vivjena, kas ir 11 gadus veci. Viņiem ir arī trīs adoptēti bērni. Zaharai (15), Paksam (16) un Medoksam (18) Džolija kļuva par audžumammu, kad katrs no viņiem vēl bija pavisam mazs. Vēlāk arī Pits oficiāli adoptēja mīļotās sievietes audžubērnus un deva viņiem savu uzvārdu. Intervijā Džolija atbildējusi uz jautājumu par atšķirībām bioloģisko un pieņemto bērnu audzināšanā.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

„Bērnu dzimšana un adoptēšana ir brīnišķīgs veids, kā kļūt par ģimeni, un par to ir svarīgi runāt. Vārdiem „adopcija” un „bērnu nams” mūsu mājās nav negatīvas pieskaņas. Ar saviem audžubērniem es nevaru runāt par gaidību laiku, taču ļoti detalizēti un ar mīlestību stāstu, kā viņus meklēju un ko izjutu, kad pirmo reizi paskatījos viņiem acīs,” norādījusi aktrise.

Džolijas un Pita ģimene ar miesassargu 2007. gadā

Bijušas armijas karavīrs Marks Bilinghems tik daudz laika pavadījis kopā ar Džolijas un Pita bērniem, ka juties jau kā viņu ...

gallery icon
45