foto: MB / MEGA / Vida Press
Īlons Masks komentējis “seksu trijatā” ar Amberu Hērdu un Karu Delaviņju
Ambera Hērda un Īlons Masks.
Slavenības
2020. gada 20. jūnijs, 11:11

Īlons Masks komentējis “seksu trijatā” ar Amberu Hērdu un Karu Delaviņju

Jauns.lv

Lieta, kuru uzsāka 57 gadus vecais Holivudas aktieris Džonijs Deps pret bijušo sievu aktrisi Amberu Hērdu (34), piesaista aizvien jaunus lieciniekus. Jaunākajos tiesā izskatītajos dokumentos apgalvots, ka laulības laikā ar Depu Hērdai esot bijusi dēka ar uzņēmēju Īlonu Masku (48) un modeli Karu Delaviņju (27).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

gallery icon
5

No aktiera Džonija Depa advokātu puses izskan apsūdzība, ka visi trīs 2016. gadā pavadījuši kopā intīmus brīžus, aktierim par to neko nenojaušot. Turklāt dēka esot notikusi Depam Losandželosā piederošajos "penthouse” apartamentos. Aktiera kaimiņš piekritis liecināt tiesas procesā, kas skar abus bijušos laulātos. Tagad savas attiecības ar Hērdu komentējis arī Īlons Masks.

Tik dažādā Kara Delaviņja modeles gaitās un dzīvē

gallery icon
40

Kompāniju „Tesla” un „SpaceX” direktors mediju pārstāvjiem norādījis, ka aktiera kaimiņa teiktie vārdi neatbilst patiesībai.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon
38

„Mēs ar Karu esam draugi, taču nekad neesam bijuši tuvi. Viņa to apstiprinās. Turklāt es vēlos uzsvērt, ka mēs ar Amberu sākām satikties aptuveni mēnesi pēc viņas šķiršanās. Mēs nebijām kopā viņas laulības laikā,” norādījis Masks.

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon
13

Īlons Masks paudis arī savu nostāju par Hērdas un Depa tiesas procesu, nostājoties savas bijušās draudzenes pusē. Viņš ierosinājis Amberai un viņas bijušajam vīram izlīgt mieru.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

„Kas attiecas uz tiesas procesu, es ieteiktu visiem iesaistītajiem „aprakt kaujas cirvi” un turpināt dzīvot tālāk. Dzīve ir pārāk īsa tik ilgstošām negācijām. Kad viss beigsies, neviens neteiks, ka tik ilgi būtu gribējis skaidrot attiecības tiesā,” piebildis Masks.

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon
17