foto: PA/Scanpix
Saseksas hercogiem atkal kurvītis: Meganas un prinča Harija cēlais projekts tiek izbrāķēts
Slavenības
2020. gada 18. jūnijs, 18:16

Saseksas hercogiem atkal kurvītis: Meganas un prinča Harija cēlais projekts tiek izbrāķēts

Jauns.lv

Prinča Harija un Meganas Mārklas pieteikums oficiāli reģistrēt viņu jauno labdarības organizāciju "Archewell" noraidīts. Saseksas hercogu pieteikums nav akceptēts, jo viņi nav parakstījuši dokumentus un samaksājuši nodevu, liecina "The Sun" rīcībā esošā informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Tāpat ziņots, ka dokumenti, kas 3. martā tika iesniegti ASV patenta un preču zīmju birojam ir "pārāk neskaidri". Persona, kura izskatījusi pieteikumu par bezpeļņas organizācijas darbības uzsākšanu, likusi veikt vairākas izmaiņas.

Dokumentu saturs esot jāprecizē, līdz ar to pagaidām labdarības organizācijas darbību uzsākt nevar. Pārim būs arī jāmaksā papildus, lai dokumenti tiktu pārstrādāti.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Pirms dažiem mēnešiem Megana un princis Harijs paziņoja, ka vēlas sākt darbu organizācijā, kas aizvietotu viņu Saseksas karalisko zīmolu. Šā gada sākumā viņi informēja par jaunu projektu, kuru nosauca iedvesmojoties no sava dēla Ārčija vārda.

Tas cēlies no grieķu "Arche", kas nozīmē "darbības avots". "The Telegraph" iepriekš vēstīja, ka dokumenti par jauno zīmolu tika iesniegti martā un plāns bija izveidot plašu tīmekļa vietni, kurā būtu pieejami "izglītības un mācību materiāli".

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

"Mēs vēlējāmies darīt kaut ko, kas ir svarīgi. "Archewell" ir spēka un darbības apvienojums. Tas atmodina dziļos resursus, kas mums katram ir jāizmanto. Mēs ceram, ka "Archewell" sāks darboties, kad būs īstais laiks," iepriekš ziņoja Saseksas hercogi.

Pavisam nesen pāris no Vankūveras pārcēlās uz īpašumu slavenajā Beverlihilsā, vēsta "Daily Mail".