foto: Publicitātes
Jau rīt durvis atkal vērs "Apollo Kino"
Kino
2020. gada 15. jūnijs, 12:20

Jau rīt durvis atkal vērs "Apollo Kino"

Jauns.lv

No 16. jūnija iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” darbību atsāks “Apollo Kino” – kinoteātrī atkal būs iespējams vērot filmas deviņās auditorijās, tostarp pirmajā un vienīgajā IMAX kinozālē Latvijā. Rūpēs par apmeklētāju veselību un ērtībām kinoteātra kolektīvs īsteno visus nepieciešamos drošības pasākumus.

“Starp visiem Latvijas kinoteātriem tieši ”Apollo Kino” nodrošina vēl nebijušu pieredzi gan skaņas un attēla kvalitātes, gan komforta ziņā, tādēļ patiesi priecājamies, ka viena no iecienītākajām izklaides iespējām iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” atkal pieejama apmeklētājiem. Ar nepacietību gaidām, kad kino mīļi atgriezīsies “Akropolē”, lai nodotos kvalitatīvai un aizraujošai kino vērošanas pieredzei ērtā un drošā vidē,” pauž iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja Zane Kaktiņa.

Tāpat kā visā iepirkšanās un izklaides centrā, arī “Apollo Kino” tiek īstenota virkne drošības pasākumu. Rūpēs par apmeklētājiem pēc katra seansa tiek tīrīti kinoteātra krēsli, reizi stundā tiek veikta tiešo saskares virsmu tīrīšana kinoteātra pašapkalpošanās zonā, kā arī vienlaicīgi katrā kinozālē varēs atrasties ne vairāk kā 100 cilvēki vai 50% no zāles sēdvietu skaita. “Apollo Kino” kolektīvs aicina apmeklētājus ievērot divu metru distanci, dezinficēt rokas pirms un pēc seansa, samazināt skaidras naudas apriti un aizņemt tās sēdvietas, kas norādītas biļetē. Filmu repertuārs ir pieejams “Apollo Kino” mājaslapā.