foto: Ekrānuzņēmums
Jaunais vīrs pēc kāzu nakts vērsās policijā, apgalvojot, ka viņa sieva patiesībā ir vīrietis
'Pēc šokējošā noslēpuma atklāšanas, indonēzietis nolēma, ka šķiršanās šajā gadījumā nebūs sliktākais iznākums.
Trakā pasaule
2020. gada 11. jūnijs, 13:52

Jaunais vīrs pēc kāzu nakts vērsās policijā, apgalvojot, ka viņa sieva patiesībā ir vīrietis

Jauns.lv

Vīrietis no Indonēzijas salas Lombokas atklāja, ka viņa mīļotā patiesībā ir vīrietis. Tiesa, bija jau par vēlu, jo viņš šo atklājumu izdarīja jau pēc kāzām.

31 gadu vecais Muhs ar „meiteni” vārdā Mita iepazinās sociālajos tīklos. Viņi vairākus mēnešus sarakstījās. Vīrietis bija pārliecināts, ka beidzot atradis savu dvēseles radinieci.  Tā arī ne reizi klātienē nesatikušies, vīrietis lūdza skaistules roku. Muhs saņēma piekrišanu un kāzu ceremonija bija paredzēta 2.jūnijā.

Līgava ieradās tērpusies nikābā, kas piesedza visu ķermeni, izņemot acis. Baidoties izrādīt necieņu, līgavainis pat nejautāja, lai viņa izredzētā parādītu savu seju, ko vēlāk rūgti nožēloja.

Pēc oficiālās ceremonijas Muhs jau sapņoja par kāzu nakti, bet Mita viņa entuziasmam neatsaucās. Puisis nodomāja, ka meitene ir nobijusies, tāpēc nolēma pagaidīt. Nākamajā naktī Muhs vēlreiz uzrunāja savu tikko apprecēto sievu saistībā ar „laulātās pienākumiem”, bet otrreiz saņēma atteikumu. Pēc šī gadījuma Mita lūdza šķiršanos un nekavējoties pameta māju.

Saskumušais vīrs nolēma ierasties pie sievas, lai lūgtu viņu atgriezties. Kad viņš meklēja laulātās draudzenes adresi, viņš pamanīja kādu dīvainu niansi. Mitas māja bija reģistrēta uz vīrieša vārda Mits. Vēlreiz visu pārbaudot, Muhs guva apstiprinājumu saviem ļaunākajiem minējumiem. Viņa lielā mīlestība tiešām izrādījās pārģērbies vīrietis.  Pēc šokējošā noslēpuma atklāšanas, indonēzietis nolēma, ka šķiršanās šajā gadījumā nebūs sliktākais iznākums, bet viņš vērsies arī policijā.