Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon
51
Slavenības
2020. gada 8. jūnijs, 16:03

Parisa Hiltone skūpstās ar jauno draugu āra kafejnīcā. Kas viņš ir?

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas Parisas Hiltones dzīvē ienākusi atkal jauna mīlestība. Bagātniece aizvadītās nedēļas nogalē manīta pusdienojam Malibu āra kafejnīcā kopā ar savu mīļoto vīrieti Kārteru Reimu. Gaidot maltīti, abi mīlnieki sēdēja viens otru apskāvuši un ļāvās skūpstiem.

foto: Clint Brewer Photography / BACKG/ Vida Press
Parisa Hiltone un Kārters Reims.

Sabiedrības dāmas, uzņēmējas, dīdžejmeitenes un realitātes šova zvaigznes mīļotais vīrietis Kārters Reims ir investors. Viņam ir 39 gadi - tikpat, cik Hiltonei. Abi pirmo reizi kopā redzēti jau šā gada sākumā, kad roku rokā apmeklēja “Zelta globusu” balvu ceremoniju.

foto: action press/ Vida Press
Parisa Hiltone un Kārters Reimss šā gada sākumā, apmeklējot “Zelta globusu” ceremonijas vakaru.

Dodoties pusdienās Malibu, abi bija ģērbušies ikdienišķi un sportiski. Parisa izvēlējusies pelēku T kreklu ar uzrakstu “Beverlihilsa” un melnas treniņbikses. Kājās viņai bija sporta apavi, bet galvā cepurīte ar nagu. Neiztrūkstošas bija saulesbrilles un neliela pleca somiņa.

Uzņēmējs Kārters arī bija ģērbies sportiski – zilā T kreklā, tumši zilās treniņbiksēs un pelēkos sporta apavos.

Kārters Reims ir Parisas pirmā mīlestība kopš viņas šķiršanās no līgavaiņa aktiera Krisa Zilkas 2018. gada novembrī. Pāris jau bija nolicis kāzu datumu, ko pārcēla uz vēlāku laiku, bet tad atcēla pavisam, paziņojot, ka nolēmuši iet šķirtus ceļus.

Parisa Hiltone un Kriss Zilka

Parisa Hiltone un Kriss Zilka.

gallery icon
15

Par jaunajām attiecībām kāds no Parisas Hiltones draugiem “E! News” pastāstījis, ka tās esot ārkārtīgi harmoniskas. “Viņi ir ļoti laimīgi kopā,” uzsver anonīmais paziņa. “Viņus iepazīstināja draugi, un visi saka, ka viņi ir brīnišķīgs pāris.”

Pavisam nesen sabiedrības dāma “Instagram” blogā veltījusi aizkustinošu veltījumu draugam, atzīmējot abu “gadadienu”.

“Daudz laimes gadadienā, mans mīļotais! Tik daudz maģisku, īpašu un neaizmirstamu brīžu,” raksta Parisa.

“Mīlu mūsu dzīvi, esot kopā. Katru brīdi. Tu esi manu sapņu un vēlmju piepildījums. Es tevī iemīlos ar katru dienu jo vairāk. Pat nezināju, ka tas vispār iespējams. Tu esi mans ideāls.”

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Kamēr vienus dzīvošana diendienā līdzās karantīnas laikā pamudinājusi šķirties, sabiedrības dāma Parisa Hiltone atzīst, ka nespēj iedomāties pašizolācijas laiku bez sava mīļotā Kārtera Reimsa.

“Mīļš, uzticams, burvīgs, izskatīgs, jauks, romantisks un mīlošs. Jūtos tik tuva tev, mans dvīni-mīļotais.”

“Nevaru iedomāties karantīnas laiku vai dzīvi ar kādu citu. Mīlu tevi tik ļoti! Saviļņota atzīmēt mūsu mīlestību šovakar.”

Sabiedrības dāmai Parisai Hiltonei ar Īstā un Vienīgā atrašanu neveicas. Viņu vienojušas romantiskas attiecības ar daudziem populāriem vīriešiem, kā arī plašākā sabiedrībā maz zināmiem, taču turīgiem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Viņa vairākkārt bijusi saderināta un kaldinājusi plānus par kāzām un ģimeni, taču ne reizi līdz altārim tā arī pagaidām nav nonākusi.

Parisa Hiltone ar draugu Krisu Zilku

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar jauno draugu aktieri Krisu Zilku Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Tā vien šķita, ka pirms diviem gadiem sabiedrības dāma beidzot ir atradusi savu Īsto. Hiltone intervijās runāja, cik ļoti vēlas pēc iespējas ātrāk nodibināt ģimeni un laist pasaulē kopīgus bērnus ar Krisu Zilku.

Nikijas Hiltones un Džeimsa Rotšīlda kāzas

gallery icon
57

2018. gada vasarā, kad Parisas jaunākais brālis Barons Hiltons svinēja kāzas, sabiedrības dāma apliecināja, ka lielākā daļa ar viņas kāzām saistīto plānu jau esot gatavi.

Parisas Hiltones brālis Konrāds Hiltons juniors

2014. gada februārī arestēts sabiedrības dāmas Parisas Hiltones brālis Konrāds Hiltons juniors. Tas noticis septiņus mēnešus pēc tam, kad viņš ...

gallery icon
6

Kāzām bija paredzēts notikt tā paša gada 11. novembrī, bet tad pāris tās pārcēla uz 2019. gadu. Parisa solīja, ka būšot daudz pārģērbšanos, dažādas svinību vietas visā pasaulē un, protams, Lielajā dienā nozīmīga vieta būšot atvēlēta arī viņas daudzajiem klēpja sunīšiem. Bet tām nebija lemts notikt.

„Attiecības virzījās pārāk strauji, un viņa saprata, ka Kriss nav viņai īstais,” pēc pāra šķiršanās apliecināja kāds paziņa. Paris un Kriss izšķīrās 11 mēnešus pēc saderināšanās.