Mūzika
2020. gada 1. jūnijs, 12:29

Noklausies - Aija Andrejeva kavējas bērnības atmiņās ar “Korķīšiem”

Jauns.lv

Gatavojoties jaunā albuma izdošanai, dziedātāja Aija Andrejeva piedāvā dziesmu “Korķīši”. Tas ir ceturtais singls no albuma “Es iešu tālāk”, ko prezentēs jau šonedēļ.

“Korķīši” tiek izdoti 1. jūnijā – starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, sagaidot skolēnu vasaras brīvlaiku. Šis skaņdarbs ir sveiciens un pateicība visiem bērniem, vecākiem un skolotājiem par izturību.

Aija Andrejeva stāsta: “Cik labi būtu atgriezties aizgājušajās vasarās. Dziesmā katrs spēs saskatīt sevi un atkal satikties ar saviem bērnības draugiem, pakavēties atmiņās. “Korķīši” ir sentiments un prieks par bērnību. Centīsimies saglabāt savu iekšējo bērnu vienmēr”.

Aija Andrejeva 2019. gada "Muzikālajā bankā"

Dziedātāja Aija Andrejeva 2019. gada 9. februārī Daugavpilī dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" ceremonijā.

gallery icon
4

Dziesmas autori ir Kristaps Ērglis un Kaspars Ansons, kas “Korķīšus” arī producēja.

Ar šo skaņdarbu Aija Andrejeva noslēdz darbu pie sava jaunā albuma "Es iešu tālāk", kas tiks izdots šī gada 6. jūnijā. Savukārt 4. jūnijā pulksten 19 notiks albuma prezentācijas autokoncerts uz  TC "Alfa" jumta.

Aijas Andrejevas koncerts "Alfā"

2019. gada 10. oktobrī tirdzniecības parkā “Alfa” dziedātāja Aija Andrejeva sniedza akustisko koncertu, prezentējot singlu “Bungādiņas” no pavasarī gaidāmā albuma ...

gallery icon
89