Aktieris Andris Bērziņš apprecējies! Lūk, kā viņš ar sieviņu dzīvo! FOTO
Mākslinieciskajā dzīvoklītī Āgenskalnā aktieris Andris Bērziņš un māksliniece Inese Gūtmane nu dzīvo kā precēts pāris.
Slavenības
2015. gada 20. oktobris, 06:30

Aktieris Andris Bērziņš apprecējies! Lūk, kā viņš ar sieviņu dzīvo! FOTO

Jauns.lv

17. oktobrī dziedošais aktieris Andris Bērziņš apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni mākslinieci Inesi Gūtmani. Viņu dzīvesvieta patiešām ir apbrīnas vērta - tikai griesti nav noklāti ar abu fotogrāfijām un gleznām!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andris neslēpj, ka kāzas rīkotas lielā slepenībā, un precību datums nav atklāts pat aktiera mātei. Laulību pāris reģistrējis Rīgas Ziemeļu dzimtsarakstu nodaļā tikai liecinieku klātbūtnē. Šo godu bija uzņēmies Mākslas akadēmijas profesoru pāris Valdis Villerušs un Dagmāra Villeruša, kas laulībā nodzīvojuši jau 51 gadu. Apprecoties jaunā sieva saglabāja savu uzvārdu.

Laulātie dzīvo Ineses dzīvoklī - 20 kvadrātmetru miteklītī hruščovkas augšējā stāvā Āgenskalnā. Uz Ineses dzīvokli ar to, kas mugurā, sirdī un prātā, Andris Bērziņš pārcēlās aptuveni tajā pašā laikā, kad svinēja savu 60 gadu jubileju, – 2012. gada oktobrī.

2014. gada pavasarī viņu mīlas ligzdiņā ciemojās žurnāls “Kas jauns”. Ineses Gūtmanes un Andra Bērziņa dzīvoklis tiešām pārsteidz. Kā teic Inese, to viņai mantojumā atstājis tēvs un viņa tur mīt jau vairāk nekā astoņus gadus. Agrāk te bijis divu istabu dzīvoklis, kas, nojaucot lieko šķērssienu, kļuvis par dzīvokli ar vienu istabu. Protams, ir vēl virtuve, kur, kā smejas Andris, var apgriezties tikai viens cilvēks, tualete-vannasistaba un niecīgs koridoriņš. Inese atzīstas, ka pie dzīvokļa interjera piestrādājusi pati un tas viss tapis daudzus gadus – būtībā kopš brīža, kad viņa pirmo reizi satikusi Andri.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders